Naomi Osaka 2 haftada 3 organizasyondan çekildi: Şimdi de Wimbledon

17.06.2021 - 21:36 | Son Güncellenme: 17.06.2021 - 23:55

Son dakika tenis haberleri... Japon tenisinin yükselen figürlerinden Naomi Osaka, kişisel gerekçelerle Wimbledon'dan çekildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Naomi Osaka 2 haftada 3 organizasyondan çekildi: Şimdi de Wimbledon

AJANSSPOR - HABER

 

Naomi Osaka'nın takımı, genç tenisçinin Wimbledon'da yarışmayacağını duyurdu. Böylece Osaka, Roland Garros'la beraber en büyük tenis turnuvası arasında yer alan Wimbledon'dan da çekilmiş oldu. Hafta içerisinde Berlin Açık'tan da çekilen tenisçi, 2 hafta gibi kısa bir sürede 3 turnuvaya katılmayı reddetti. Osaka'nın takımı, 23 yaşındaki sporcularının olimpiyata hazırlandığını belirtti. 

Basına konuşmadı diye para cezasına çarptırılmıştı

Roland Garros'ta maç sonu basın mensuplarına konuşmaktan kaçınan Naomi Osaka, bu tutumundan ötürü para cezasına çarptırılmıştı. 1 haftada iki kez para cezasıyla karşılaşan tenisçi, son olarak çareyi turnuvadan çekilmekte bulmuştu. "Medyanın ilgisine katlanamadığını" belirten Osaka, olimpiyat hazırlıklarını ileri sürerek Wimbledon'dan da çekildi. 

İlgini Çekebilir
Naomi Osaka’dan şaşırtan karar: Çekildi!
Habere Git

"Bu yıl Wimbledon'da olmayacak..."

Tenis muhabiri Stuart Fraser, Naomi Osaka'nın Wimbledon'dan çekilmesine ilişkin: "Osaka bu yıl Wimbledon'da olmayacak. Takımından yapılan açıklamada 'ailesiyle vakit geçireceği' ve 'olimpiyatlara hazırlanacağı' bilgisine yer verildi" şeklinde bir paylaşım yaptı. 

Wimbledon: Özleneceksin

Osaka'nın Wimbledon'a katılmayacağı haberleri üzerine Wimbledon'un resmi sosyal medya hesabından: "Çok özleneceksiniz. Size, ülkenizde düzenlenecek olimpiyatlarda başarılar diliyorum. Gelecek yıl sizi tekrar ağırlamayı umuyoruz." şeklinde bir paylaşım yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler