Antalyaspor - Napoli 2-3 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Feride Kara
07.12.2022 - 23:09 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 00:45

Antalyaspor, 2022 Dünya Kupası nedeniyle verilen arada Antalya'ya kamp için gelen İtalya Serie A lideri Napoli ile oynadığı hazırlık maçını 3-2 kaybetti.

Antalyaspor, hazırlık maçında sahasında İtalya Serie A ekiplerinden Napoli ile karşılaştı. Maç İtalyan ekibinin 3-2’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Napoli'de ilk yarıda iki gol

Antalya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Napoli 8. dakikada Antalya defansının hatasında Giacomo Raspadori'nin golüyle skoru 1-0 yaptı. İlk gole imza atan Raspadori’nin asistinde 15. dakikada Matteo Politano ile farkı 2'ye çıkardı.
 

Maç 5 gole sahne oldu

Antalyaspor, 55. dakikada Mehmedi'nin golüyle durumu 2-1'e getirirken İtalya ekibi, 61. dakikada Raspadori'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı. Antalyaspor, 86. dakikada Hakan Özmert'in kullandığı frikikle farkı tekrar 1'e düşürdü. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve maç Napoli'nin üstünlüğü ile 3-2 sona erdi.

Spalletti'ye akrep temalı plaket

Antalyaspor futbol sorumlusu Nuri Şahin, maç öncesinde Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti'ye takımın simgesi olan akrep temalı plaket verdi. Spaletti kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları kırmadı ve onlarla fotoğraf çektirdi. 

Çok sayıda teknik adam maçı izledi

Antalyaspor ile Napoli arasındaki maçı Adana Demirspor Teknik Direktörü Vicenzo Montella, Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ve Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut maçı tribünden takip etti.

Senin için hazırladığımız haberler