Napoli, Antonio Conte ile anlaşamadı!

11.10.2023 - 21:15 | Son Güncellenme: 11.10.2023 - 21:25

İtalya Ligi takımlarından Napoli Başkanı Aurelio De Laurenti, teknik direktör Antonio Conte ile bugün bir görüşme gerçekleştirdi... İşte detaylar...

Napoli, Antonio Conte ile anlaşamadı!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Rudi Garcia ile yollarını ayırmaya hazırlanan İtalya Serie A ekibi Napoli'de başkan Aurelio De Laurenti, bugün Antonio Conte ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Conte ile De Laurenti bir araya geldi

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Antonio Conte'nin bugün Napoli başkanı De Laurenti ile bir araya geldiği belirtildi.

Conte teklifi kabul etmedi

Haberde, İtalyan çalıştırıcının Napoli'nin teklifini kabul etmediği ve yeni teklifleri beklemeye başladığı ifade edildi.

"Hakkımdaki söylentileri duyuyorum"

Napoli iddiaları hakkında bir açıklama yapan Antonio Conte, "Hakkımdaki söylentileri duyuyorum ama şu anda sadece evimde kalmaya ve ailemle vakit geçirmeye devam etmeyi istediğimi yineliyorum" ifadelerini kullandı.

Napoli'de diğer aday Tudor

Öte yandan Napoli'nin bir diğer teknik direktör adayı ise son olarak Fransız ekibi Marsilya'yı çalıştıran Igor Tudor olduğu öğrenildi.

Beşinci sırada

Son şampiyon Napoli ligde 8 maç sonunda topladığı 14 puanla beşinci sırada yer alıyor. İtalyan ekibi Şampiyonlar Ligi2nde ise 3 puanla 2. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler