Napoli Başkanı koronavirüse yakalandı

10.09.2020 - 11:12 | Son Güncellenme: 10.09.2020 - 11:13

Serie A'nın güçlü ekiplerinden Napoli'de başkan Aurelio De Laurentiis'in koronavirüs test sonucu resmen açıklandı. 71 yaşındaki başkan Aurelio De Laurentiis'in Covid-19 testi pozitif çıktı.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İtalya Ligi ekiplerinden Napoli’nin başkanlığını yapan Aurelio De Laurentiis'in koronavirüs test sonucu belli oldu. Aurelio De Laurentiis'in Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığı duyuruldu.

Aurelio De Laurentiis koronavirüse yakalandı

Serie A’nın köklü kulüplerinden Napoli, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve 71 yaşındaki Aurelio De Laurentiis'in enfekte olduğunu duyurdu.

Semptom göstermesine rağmen toplantıya katılmış!

La Repubblica'nın haberine göre De Laurentiis, semptom göstermesine ve salı günü test olmasına rağmen dün (çarşamba) Serie A başkanları ile toplantıya katılmış. 

Eljif Elmas için övgü dolu sözler sarf etmişti

Aurelio De Laurentiis, 16 yıldır Napoli’nin başkanlığını yapıyor. Birçok ünlü oyuncu transferi yapan Napoli’nin başarılı başkanlarından biri olan Aurelio De Laurentiis, Fenerbahçe’den kadrolarına kattıkları Makedon futbolcu Eljif Elmas için övgü dolu sözler sarf etmişti.

“UEFA’yı kulüpler satın almalı” çağrısı yapmıştı

Geride bıraktığımız günlerde de Napoli’nin başkanı, UEFA ile ilgili çarpıcı ifadelere imza atmıştı. Aurelio De Laurentiis, ”UEFA’nın bence yeniden yapılanması gerekiyor. UEFA’yı kulüpler satın almalı. Şampiyonlar Ligi ve UEFA’dan bıktık. Şampiyonlar Ligi şarkısı bile modern değil. Çocuklar da bu şarkıyı sevmiyor” şeklinde konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler