Napoli Başkanı resmen açıkladı! Eljif...

11.07.2019 - 09:04 | Son Güncellenme: 11.07.2019 - 12:04

Napoli Başkanı resmen açıkladı! Eljif...

İtalyan basınına konuşan Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Eljif Elmas için son derece ciddi olduklarını ve oyuncu sattıktan sonra Eljif'in transferini bitirmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe ile Napoli arasında gerçekleşen Eljif Elmas görüşmesinin ardından İtalyan kulübünün başkanından önemli açıklamalar geldi.

Sky Italia'ya konuşan Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, genç yıldızın transferi için kadrolarından oyuncu satmaları gerektiğini belirtti.

Laurentiis, “Eljif Elmas’ın transferini ciddi şekilde düşünüyoruz ancak öncelikle geniş kadromuzda satış yapmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Haberde Inter'in de Eljif için bastırdığına dikkat çekilirken, Napoli'nin Makedon oyuncuyu rakibine kaptırmak istemediği vurgulandı.

Dün transfer iddialarına ilgin konuşan Eljif Elmas, “Transferle ilgili bir şey bilmiyorum. Kampa katılmak için buradayım.” şeklinde konuşmuştu. AJANSSPOR

Bugün son görüşme

Haber Global'in haberine göre Sportif direktör Damien Comolli'nin, bugün Napoli kulübünün yetkilileri ile İstanbul'da görüşeceği ve bonusların netleşeceği ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler