(Yazılı Özet) Napoli-Atalanta Maç Sonucu: 2-0

Burak Alaca
11.03.2023 - 22:01 | Son Güncellenme: 11.03.2023 - 22:15

İtalya Serie A'da lider Napoli evinde Atalanta'yı 2-0 mağlup ederek 2. Inter ile puan farkını 18'e çıkardı ve şampiyonluk yolunda avantajını pekiştirdi.

(Yazılı Özet) Napoli-Atalanta Maç Sonucu: 2-0

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A'nın 26. haftasında lider Napoli, Diego Armando Maradona Stadyumu'nda Atalanta'yı konuk etti. Karşılaşmadan ev sahibi ekip Kvaratskhelia ve Rrahmani'nin golleri ile 2-0 galip ayrıldı.

Napoli işini şansa bırakmıyor

Ligin ikinci sırasında bulunan Inter'in dün oynanan karşılaşmada Spezia'ya 2-1 mağlup olmasının ardından Napoli bugün aldığı galibiyet ile zirvede puan farkını 18'e çıkardı.

Bitirim ikili 50'yi buldu

Napoli'nin bu sezonki çıkışında büyük rol oynayan Victor Osimhen ve Kvicha Kvaratskhelia bugün de skora katkıda bulundu. Karşılaşmanın 60. dakikasında Kvaratskhelia attığı golde pası ona Victor Osimhen yolladı. Osimhen bu sezon 24 gole direkt katkı verirken Kvaratskhelia ise 26 gole dokundu ve ikili 50 gol katkısına ulaştı.

İlgini Çekebilir
Inter, Napoli'nin yolunu açtı!
Habere Git

Merih sonradan oyuna dahil oldu

Atalanta forması giyen milli stoperimiz Merih Demiral karşılaşmanın 44. dakikasında Arnavut futbolcu Berat Djimsiti'nin yerine oyuna dahil oldu.

Eski Fenerbahçeliler sahadaydı

Napoli'de kadroya sezon başında Fenerbahçe'den katılan Güney Koreli stoper Kim Min Jae ilk 11 başladığı maçta 76 dakika sahada kaldı. Bir diğer eski Fenerbahçeli Eljif Elmas ise karşılaşmanın 66. dakikasında oyuna dahil oldu.

Senin için hazırladığımız haberler