Napoli'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer çalımı

24.08.2024 - 00:48 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 00:55

Napoli, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Scott McTominay için Manchester United'a 25 milyon Euro'luk transfer teklif yaptı.

Napoli'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Scott McTominay için flaş bir teklif yapıldı. Di Marzio'da yer alan habere göre; Napoli, Scott McTominay için Manchester United'a 25 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

ManU, McTominay için 30 milyon Euro istiyor

Haberde İngiliz devinin İskoç oyuncu için 30 milyon Euro'da direttiği ifade edildi. Napoli'nin transferi bitirmek için görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan McTominay ısrarı

Premier Lig ekibi Manchester United'da geleceği tartışma konusu olan Scott McTominay için Süper Lig devleri de harekete geçmişti. Özellikle orta saha transferi yapmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, İngiliz kulübüyle temas kurmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ile anlaşmıştı! Yusuf Yazıcı için bir takım daha devreye girdi
Habere Git

McTominay için resmi açıklama bekleniyor

İngiliz basını, Scott McTominay'in Manchester United'a veda edeceğine kesin gözüyle bakıyor. İngiltere'den gelen haberlere göre; Galatasaray ve Fenerbahçe dışında oyuncu için Serie A ekiplerinden Napoli ile İngiliz kulübü Fulham da yarış halinde. Napoli'nin son teklifi sonrası transferin resmi olarak açıklanması bekleniyor.

McTominay'ın performansı

MANU'da şu ana dek 254 maça çıkan McTominay, 29 gol ve 8 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler