Napoli'nin yeni teknik direktörü Gattuso oldu!

11.12.2019 - 20:10 | Son Güncellenme: 11.12.2019 - 20:10

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde Genk'i 4-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından teknik direktörleri Carlo Ancelotti'yle yollarını ayırmıştı.

Eljif Elmas'ın da formasını giydiği İtalyan ekibi, Carlo Ancelotti'yle yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük görevine Gennaro Gattuso'yu getirdi.

Gennaro Gattuso en son Serie A ekiplerinden AC Milan'ı çalıştırmıştı.

"Ancelotti benim için baba gibi"

Napoli'yle anlaştıktan sonra basın toplantısında konuşan İtalyan teknik adam, "Carlo Ancelotti benim için bir baba gibi. Bana her zaman yakın olup her durumda yardım etmiştir. O her şeyi kazandı. Benim ise kanıtlamam gereken çok şey var. Napoli olarak amacımız puanları toplayıp, Şampiyonlar Ligi'ne kalabilecek duruma yükselmek olacak. Çok çalışıp bu hassas durumdan kendimizi kurtarmalıyız. Bu takımın ilk 4'e ulaşma potansiyeli var. Napoli'yi puan tablosunda bu şekilde görmek utanç verici. Kendilerinin zor durumda olduğunun farkında olan bir takım buldum karşımda, ki bu çok iyi bir şey. İyi hislerim var. Hiçbir şeyden korkmuyorum. Üst seviye oyunculara sahibiz. Göstereceğimiz iyi performanslarla Napoli şehrine tutkuyu yeniden getirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler