"Nasri hazır geldi, son çalışmada durumuna bakacağız"

23.08.2017 - 16:53 | Son Güncellenme: 23.08.2017 - 16:53

"Nasri hazır geldi, son çalışmada durumuna bakacağız"

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

 

"Malatyaspor maçı zor geçecek"

"Yeni Malatyaspor maçı bizim açımızdan kolay geçmeyecektir. Çok eksiğimiz var, yeni transferlerimiz var. İyi konsantre olmamız lazım. Yeni Malatyaspor iyi bir kadro kurdu. Deneyimli bir kadroya sahipler ve yeni stadlarında ilk kez oynayacaklar."

 

"Nasri hazır olduğunu söyledi"

Nasri hakkında konuşan Rıza Çalımbay, "Kendisinin hazır olduğunu ve Manchester City ile 3 hazırlık maçı oynadığı söyledi. Arkadaşlarını henüz tanımıyor ama son idmanda konuşacağız iyi olursa belki kadroya alacağız. Samir Nasri ve Sosa transferleri gündemdeydi ancak Nasri konusunda karar kıldık. Sosa konusunda pürüzler vardı, Nasri’yi tercih ettik. Çok kaliteli bir oyuncu."

"Milli Takım arası bizim açımızdan çok iyi olacak"

"İlk iki hafta çok şanssız başladık. Bir an evvel bunları telafi etmemiz lazım. Milli Takım arası bizim açımızdan çok iyi olacak. Milli Takım dönüşü ideal kadromuzla inşallah sahada olacağız"

"Milli Takım arası bizim için iyi olacak"

"İsimlerden çok katkıları önemli. Tüm oyuncuların katkısına ihtiyacımız var. Samir Nasri'nin ardından bir oyuncu daha istiyorduk ama yönetimimiz inanılmaz para harcadı artık üzerine gidemiyoruz. Öncelikle sakat arkadaşların dönmesi istiyoruz."

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler