Nasri'den flaş sözler: "Bu ligin favorisi..."

12.10.2017 - 12:35 | Son Güncellenme: 12.10.2017 - 12:35

Nasri'den flaş sözler: "Bu ligin favorisi..."

AJANSSPOR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un yıldız oyuncusu Samir Nasri, A Spor’a özel bir röportaj verdi. Nasri’nin yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

“Galatasaray ve Beşiktaş favori”

Arsene Wenger hakkında olumsuz bir şey söyleyemem. Geçen sene Başakşehir örneği var. Yeter ki iyi olalım ve kompakt olalım. Onlardan biri olabileceğimizi düşünüyorum. Galatasaray ve Beşiktaş’ı Süper Lig’de şampiyonluğun favorisi olarak görüyorum.

“Lige iyi başlayamadık”

Sezona iyi başlayamadığımız doğru. Kadro eksikliği vardı. Teknik adam değişikliği vardı. Benim de kaçırdığım maçlar var. Menez takıma kazandırıldı. 2 gün sonra oynayacağımız maçla birlikte Antalyaspor’un gerçek yüzünü göstermek istiyoruz.

Yeni teknik direktör yorumu…

Leonardo beni transfer etmek istiyordu. Daha önce birçok kez karşılaştık. Burada birlikte çalışmak nasip oldu. Futbolculuk kariyeri ve teknik adamlık kariyeri var. Onun tecrübesi sayesinde bizi zaferlere götürecektir. Leonardo hakkındaki görüşlerim bu şekilde.

Fizik olarak tamamen hazır mı?

Yüzde yüz durumda değilim. Manchester’da hazırlık dönemi geçirdim. Fakat antrenman eksikliğim transfer süreci sebebiyle vardı. Bunu kapatmaya çalıştım. Tabi ki bu bir süreç. En yakın zamanda en iyi performansıyla Nasri’yi görecekler.

Antalya şehri yorumu…

Gol olup olmayacağından emin değildim. Defans ve kaleci peşimdeydi. Baktım ki çok güzel bir vuruş yapmışım. Böyle goller atmak hoşuma gidiyor. Antalya’da çok güzel karşılandım. Çok etkilendiğimi söyleyebilirim. Antalya’yı henüz tamamen keşfetmiş değilim. Evde kalmayı seven biriyim ve antrenmanlar sebebiyle yorgun oluyorum. Fakat; İngiltere’den sonra cennet gibi bir yere geldiğimi söyleyebilirim.

Yeni saç modeli hakkında…

Herhangi bir özel nedeni yok. Ara sıra böyle değişiklikler yapıyorum. Daha önce de saç stilimle ilgili değişiklikler yapıyorum. Kaderimiz bellidir, yazılıdır. Saç şeklini değiştirmekle her şeyi değiştiremezsiniz.

Göztepe maçı hakkında ne düşünüyor?

Orta sıralarda olan bir takımla oynayacağız ama iyi bir başlangıç yaptılar. Göztepe çok tehlikeli bir rakip. Basit de olsa bir galibiyete ihtiyacımız var.

Beğendiği yerli oyuncular…

Türkiye Ligi’nde çok kaliteli yerli isimler var. Oğuzhan özyakup ve Cenk Tosun’u beğeniyorum. Arda Turan’ı iyi biliyorum. Arda Milli Takım’da her oyuncunun yaşayabileceği sıkıntı yaşadı. Emre Mor ve Hakan  Çalhanoğlu da beğendiğim yerli oyuncular arasında yer alıyor.

Hangi takımlardan teklifler almıştı?

Antalyaspor dışında elbette başka takımlardan teklifler geldi. Ama ben şu anda Antalyaspor’un oyuncusuyum. Diğer kulüpler hakkında konuşmam doğru olmaz.

Belhanda, Gomis ve Feghouli yorumu

Galatasaray çok iyi transferler yaptı. Belhanda ve Feghouli çok iyi oyuncular. Gomis de çok kaliteli. 3 oyuncunun bir araya geldiğinde büyük başarıla imza atması normal şartlarda beklenen bir durum.

Senin için hazırladığımız haberler