Nasri'den Mancini'ye küfür! "Ben Balotelli değilim"

Orhan Gülek
18.11.2023 - 17:29 | Son Güncellenme: 18.11.2023 - 17:34

Eski Manchester City futbolcusu Joleon Lescott, Peter Crouch'un podcast programına konuk oldu. Lescott, takım arkadaşı Samir Nasri'nin Roberto Mancini'ye küfür ettiğini açıkladı.

Nasri'den Mancini'ye küfür! "Ben Balotelli değilim"

AJANSSPOR - HABER

Eski futbolcu Peter Crouch'un podcast'ine konuk olan Joleon Lescott, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski City yıldızı, antrenmanda tartışan Samir Nasri ile Roberto Mancini'nin küfürleştiğini açıkladı. Lescott, Nasri'nin "Ben Balotelli değilim" diyerek Mancini'ye küfür ettiğini de ifade etti.

Antrenmanda kavga

Roberto Mancini ve Samir Nasri arasında antrenmanda yaşanan tartışmayı paylaşan Joleon Lescott, "Mancini, sahanın ortasında hazırlık yapıyordu ve oyunculara ne istediğini söylüyordu.
Samir Nasri'ye yapmasını istediği şeyi söylüyor ama Nasri onu yarım yamalak dinliyor ve farklı şeyler yapıyordu. Mancini sinirlenerek, 'Bunu yapamıyorsan içeri git!" dediğini ifade etti..

"Ben Balotelli değilim"

İçeride ikisinin tartışmasına kulak misafiri olduğunu söyleyen Lescott, Nasri'nin, Mancini'ye, "S. git şimdi dışarıya! Benimle bir daha asla böyle konuşmayacaksın. Ben Mario Balotelli değilim. Dışarı çık." dediğini paylaştı.

İlgini Çekebilir
Nasri: "O akşam ölümden döndüm"
Habere Git

Tartışmadan sonra farklı galibiyet

Samir Nasri ve Roberto Mancini arasında yaşanan tartışmanın ardından Manchester City, ManU ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mavililer Manchester derbisini 6-1 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı.

Antalyaspor serüveni

Manchester City ile yıldızlaşan Samir Nasri, Ülkemizde Antalyspor forması da giydi. 2017-18 sezonunda Antalya ekibine transfer olan Fransız yıldız, yalnıca 8 maçta forma giydi ve takımdan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler