A Milli Takım Forveti Umut Nayir'den Açıklama

Akın Ungan
20.03.2023 - 18:50 | Son Güncellenme: 20.03.2023 - 19:41

Son dakika | A Milli Takım'a davet edilen Ümraniyespor forveti Umut Nayir 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar.

A Milli Takım Forveti Umut Nayir'den Açıklama

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ilk maçında Ermenistan'la deplasmanda karşılaşacak A Milli Takım'da Umut Nayir, akşam antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Hocamız 29 yaşında başlamış ve şampiyon olmuş"

A Milli Takım formasıyla en iyi performansını göstermek istediğini belirten Umut Nayir, "Hocamla buraya geldiğimizde de görüştük. Yaşı ilerlemiş oyuncular için de örnek olabilir benim durumum. Benim için çok mutluluk verici. Hocamız 29 yaşında başlamış ve Avrupa Şampiyonu olmuş. Ben de öyle taçlandırmak isterim tabii" ifadelerini kullandı.

"Büyük bir hedef için toplandık burada"

Umut Nayir, "Elimden geldiğince performans göstermek istiyorum. Burada çok fazla takım arkadaşım var daha önce oynadığım. Büyük bir hedef için toplandık burada" açıklamasında bulundu.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor Başkanı isyan etti! "Elini arka cebine attıktan sonra neden vazgeçtin?"
Habere Git

"Hedef grubu lider bitirmek"

Grupta yer alan takımlardan Hırvatistan'la ilgili değerlendirmelerde bulunan 29 yaşındaki forvet, "Hırvatistan'ın büyük bir futbol kültürü var. Rekabet ortamlarının ne kadar mücadeleci olduğunun farkındayım. Bizim için hedef grubu lider bitirmek. Umarım istediğimiz sonuçları alırız" ifadelerini kullandı.

"Üçümüzün de performansının keskin olması milli takıma fayda sağlayacak"

Umut Nayir, milli takıma davet edilen forvetlerle ilgiliyse, "Forvet oyuncuları skor yaptıkça özgüvenleri yerine geliyor, özgüven yerine gelince de skor yapmaya başlıyorsunuz. Birbirini pekiştiren şeyler. Üçümüzün de performansının keskin olması milli takıma fayda sağlayacak"açıklamasını yaptı.

"Forvet olarak takım arkadaşlarınıza bağlısınız"

Ümraniyespor'da doğru bir organizasyon olduğunu belirten golcü oyuncu, "Futbol bir organizson işi. Forvet olarak takım arkadaşlarınıza bağlısınız. Ümraniyespor'a gelirken hedefimin milli takıma gitmek olduğunu söylemiştim. Bana biçilen rolde doğru oynadım. Sıralama olarak sonda olsak da Ümraniyespor'un doğru futbol oynadığının herkes farkında." dedi.

İlgini Çekebilir
VAR kayıtları elimizde!
Habere Git

"Birçok oyuncu beklentiye girebiliyor"

Umut Nayir sözlerini şöyle tamamladı, "Burada birçok değişken var. Birçok oyuncu beklentiye girebiliyor. Hocalarımızın tercihlerinde farklı etmenler var. Ben kendi bireysel alanlarıma odaklandım. Hocamız beni buraya layık gördü, bende karşılığını sahada vermek istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler