Göztepe'den milli sağ bek hamlesi! Sağlık kontrolleri için şehre geldi

Arif Can Yıldız
21.06.2024 - 12:14 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 12:22

Süper Lig ekibi Göztepe, transferi için Nazım Sangare ile büyük ölçüde anlaştı. Antalyaspor’da ve Fenerbahçe’de de top koşturan oyuncu, sağlık kontrollerinden geçiyor.

Göztepe'den milli sağ bek hamlesi! Sağlık kontrolleri için şehre geldi

AJANSSPOR HABER

TFF 1.Lig’i ikinci sırada bitirerek Süper Lig’e yükselen Göztepe’de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Daha önce Djalma Silva’yı renklerine bağlayan ve Isaac Solte ile de prensipte anlaşan Sarı-Kırmızılılar, üçüncü transferini sağ bek pozisyonu için yapmaya hazırlanıyor.

Sangare için temas kuruldu

VTR Spor’dan Orçun Akten’in haberine göre Göztepe, Nazım Sangare’yi transfer etmek için çalışmalara başladı. İzmir ekibi 30 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Prensipte anlaşıldı

Sezonu Süper Lig’den küme düşen Fatih Karagümrük’te tamamlayan ve bonservisini elinde bulunduran Nazım Sangare ile Ege temsilcisi transfer konusunda anlaşmaya vardı.

Sağlık kontrollerinden geçecek

İzmir'de bulunan sağ bek oyuncunun gün içinde GözGöz için sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor. Türk Milli takımında da forma giymiş futbolcunun sağlık kontrollerinden geçmesi halinde Göztepe’ye imza atacağı kaydedildi.

Antalyaspor’da göz doldurdu

Türkiye’ye Antalyaspor renkleri altında adım atan tecrübeli futbolcu, Akdeniz ekibinin 3 sezon formasını giydi. Kırmızı-Beyazlı takımda gösterdiği performansla akıllarda kalıcı bir yer edinen sağ bek, çıktığı 81 maçta 3 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 30 yaşındaki futbolcu burda gösterdiği performansla Fenerbahçe’ye transfer oldu

Fenerbahçe performansı

Akrepler’de gösterdiği performansla 1.75 milyon Euro bedel karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olan deneyimli sağ bek, Sarı-Lacivertli forma altında 50 maça çıkarken 2 gol attı ve arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

Karagümrük performansı

Geride bıraktığımız sezon başında bedelsiz bir şekilde Fatih Karagümrük’e transfer olan futbolcu, İstanbul ekibi ile küme düşme tecrübesi yaşadı. Kırmızı-Siyahlı forma altında 29 maça çıkan Sangare, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler