NBA All-Star Draftı bu gece yapılıyor! Tüm detaylar...

06.02.2020 - 21:29 | Son Güncellenme: 06.02.2020 - 18:37

NBA All-Star Draftı bu gece yapılıyor! Tüm detaylar...

NBA All-Star 2020'ye sayılı günler kalırken, All-Star takımları bu gece saat 03:00'da S Sport ekranlarından takım kaptanları LeBron James ve Giannis Antetokounmpo tarafından seçilecek. NBA All-Star draft nedir, nasıl seçilir? Tüm detaylar haberimizde...

NBA'de All-Star takımlarının seçimleri son üç yılda değişime uğradı. Yapılan değişikliğe göre klasik Doğu Konferansı ve Batı Konferansı karmaları ortadan kalktı, onun yerine iki konferanstan en çok oy alan iki kişi takım kaptanı olarak seçilirken, takım kaptanları ise yine iki konferanstan seçilen 'ilk 5' oyuncuları ve 'yedekler' arasından sırayla oyuncu seçiyor.

NBA ALL-STAR DRAFT'INI S SPORT'TAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

NBA'de Batı Konferansı'nda en çok oyla takım kaptanı olarak Los Angeles Lakers forması giyen LeBron James seçildi. Doğu Konferansı'nda ise aldığı oylarla Milwaukee Bucks forması giyen Giannis Antetokounmpo diğer takım kaptanı seçildi.

Doğu Konferansı takımlarından seçilen ilk 5 oyuncular şu şekilde: Giannis Antetokounmpo (takım kaptanı), Kemba Walker, Joel Embiid, Pascal Siakam ve Trae Young.

Batı Konferansı takımlarından seçilen ilk 5 oyuncular şu şekilde: LeBron James (takım kaptanı), Luka Doncic, Anthony Davis, James Harden ve Kawhi Leonard.

Takım kaptanları ilk olarak ilk 5 oyuncuları arasından sırayla takımlarının ilk 5 ismini seçerek oluşturacak.

İlk 5'lerini oluşturan takım kaptanları, daha sonrasında NBA koçlarının oylarıyla seçilen yedek oyuncu havuzundan sırayla oyuncu seçmeye devam edecek.

Doğu Konferansı yedekleri: Jayson Tatum, Ben Simmons, Domantas Sabonis, Khris Middleton, Kyle Lowry, Jimmy Butler, Bam Adebayo.

Batı Konferansı yedekleri: Russell Westbrook, Chris Paul, Donovan Mitchell, Damian Lillard, Nikola Jokic, Rudy Gobert, Brandon Ingram.

Senin için hazırladığımız haberler