NBA | Boston Celtics - Denver Nuggets (S SPORT PLUS)

11.04.2021 - 17:00 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 17:11

NBA'de Doğu ve Batı mücadelesinin en güzel örneklerinden biri bugün S Sport Plus uygulamasında naklen yayınlanacak. Boston Celtics Denver Nuggets maçının detayları haberimizde.

NBA | Boston Celtics - Denver Nuggets (S SPORT PLUS)

Boston Celtics Denver Nuggets maçı canlı izle. NBA'de bugün Doğu Konferansı'nın güçlü takımlarından Boston Celtics, sahasında Batı Konferansı ekibi Denver Nuggets'i ağırlayacak. Saat 22:00'de başlayacak maç öncesi nefesler tutuldu. Normal takvimde gece yarısına sarkan maçlardan ötürü çalışan bireyler ve okulu olan bireyler NBA maçlarını seyredemeyebiliyordu. Ancak, günün en kritik maçlarından birinin Türkiye saati ile uyumlu olması basketbol hayranlarını fazlasıyla memnun etti. Bu nedenle internette Boston Celtics Denver Nuggets maçı canlı izle, Boston Celtics Denver Nuggets S SPORT PLUS izle gini aramalar yapılıyor. 

NBA keyfi S SPORT PLUS'ta! 

Amerikan basketbolunun ve dünya basketbolunun merkezi kabul edilen NBA'yi takip edebilmek için siz de S SPORT PLUS üyesi olabilir; NBA maçlarını kaçırmadan seyredebilirsiniz. Günün en kritik maçlarından biri bugün Boston Celtics ile Denver Nuggets arasında oynanacak.

Boston Celtics Denver Nuggets maçı ne zaman, hangi kanalda?

NBA'de günün en önemli maçlarından; Boston Celtics Denver Nuggets maçı 11 Nisan Pazar günü saat 22:00'de sadece S SPORT PLUS'ta yayınlanacak. Bu önemli mücadeleyi kaçırmamak için siz de S SPORT PLUS üyesi olabilirsiniz.

CANLI: Boston Celtics - Denver Nuggets

[lmt=26109282]

Boston Celtics'in ligdeki durumu

Doğu Konferansı'nda mücadele eden Boston Celtics, Denver Nuggets maçı öncesi 27 galibiyet, 26 mağlubiyet ile 7. sırada bulunuyor. 

Denver Nuggets'in ligdeki durumu

Batı Konferansı ekiplerinden Denver Nuggets, 34 galibiyet ve 18 mağlubiyetle 4. sırada bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler