Golden State Warriors'lı Yıldızlar Fenerbahçe Ve Galatasaray'a Hayran

Burak Alaca
14.08.2023 - 22:24 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 22:51

NBA'de Golden State Warriors'ın yıldız oyuncusu Klay Thompson'un Fenerbahçe Beko tişörtü ile antrenman yaptığı videolar viral oldu. Akıllara geçtiğimiz sezon takım arkadaşı Draymond Green'in verdiği görüntüler geldi.

Golden State Warriors'lı Yıldızlar Fenerbahçe Ve Galatasaray'a Hayran

AJANSSPOR-HABER

NBA'de son 10 yıla damga vuran hanedan Golden State Warriors'un süper yıldızı Klay Thompson'ın dün paylaşılan antrenman videosunda üzerinde bulunan Fenerbahçe Beko tişörtü dikkat çekti.

Bjelica ektikisi

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında Golden State Warriors'tan kadrosuna kattığı 34 yaşındaki Sırp uzun forvet Nemanja Bjelica geçtiğimiz haftalarda bu yaz Wazhington Wizards'a takas olan eski takım arkadaşı Jordan Poole ile antrenman yaparken görüntülendi

İlgini Çekebilir
NBA yıldızından Beyonce’a “Satanist” iması
Habere Git

Fenerbahçe'den "Neden olmasın?" mesajı

Fenerbahçe, 33 yaşındaki Amerikalı oyucunun videosunun sosyal medyada gündeme gelmesinden kısa süre sonra görüntüleri alıp "Why not?" (Neden olmasın?) notu ile paylaştı.

Green Galatasaray'ı seçmişti

Golden State Warriors'un bir diğer yıldızı Draymond Green geçtiğimiz sezon yaz aylarında İstanbul'da antrenmanlarını yapmıştı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda çalışma yapan oyuncu Galatasaray'ın antrenman formasını giyerken, sonrasında Sarı-Kırmızılılar'ın müzesini ziyaret etmişti.

NBA tarihine geçtiler

NBA'de 2015'ten bu yana 4 şampiyonluk kazanarak ligi adeta domine eden Golden State Warriors'ta Stephen Curry ile birlikte takımın en önemli halkaları olan Klay Thompson ve Draymond Green isimlerini lig tarihine yazdırdı.

İlgini Çekebilir
NBA yıldızından Beyonce’a “Satanist” iması
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler