NBA All-Star Kemba Walker EuroLeague Ekibi Monaco'ya Transfer Oldu

Burak Alaca
21.07.2023 - 16:01 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 16:25

EuroLeague ekibi AS Monaco daha önce NBA'de 4 defa All-Star seçilen 33 yaşındaki oyun kurucu Kemba Walker ile sözleşme imzalayarak flaş bir hamleye imza attı.

NBA All-Star Kemba Walker EuroLeague Ekibi Monaco'ya Transfer Oldu

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de geçtiğimiz sezonu Final Four etabında 3. sırada tamamlayan Fransız ekibi AS Monaco, dünyada büyük ses getirecek bir transferde mutlu sona ulaştı.

Kemba Walker, Monaco'da

AS Monaco son olarak NBA'de Dallas Mavericks forması giyen 33 yaşındaki oyun kurucu Kemba Walker ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

EuroLeague ekipleri ile adı anılmıştı

Kemba Walker'ın ismi geçtiğimiz aylarda önemli EuroLeague ekipleri ile de anıldı. Olimpia Milano'nun 1.83'lük oyuncuya ilgisi olduğu söylenirken, Amerikalı oyuncunun menajeri yıldız ismi Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC'ye önermişti.

İlgini Çekebilir
Furkan Korkmaz'a koridorda saldırdı, Ataman'ın öğrencisi oluyor!
Habere Git

NBA'de 15.000'e yakın sayı attı

12 yıllık NBA kariyerinde 4 defa All-Star takımlarına seçilen Walker, Charlotte Hornets forması giydiği 2018-2019 sezonun yılın en iyi takımına seçilmişti. Kariyerinde 750 maça çıkan yıldız 19.3 sayı, 5.3 asist ortalamaları tutturdu. Yıldız oyun kurucu NBA kariyerinde toplam 14.486 sayı attı.

NBA'de 60 sayılık kariyer gecesi

Kemba Walker 17 Kasım 2018'de oynanan normal sezon maçında Charlotte Hornets forması ile Philadelphia 76Ers karşısında uzatmalara giden maçta 60 sayı kaydederek kariyer rekorunu kırdı. Hornets bu performansa rağmen karşılaşmadan 122-119 mağlup ayrıldı.

Monaco'nun tüm kısaları NBA patentli

Kemba Walker eklemesi ile AS Monaco'nun guard rotasyonu; Mike James, Kemba Walker, Jordan Loyd ve Elie Okobo şeklinde oluştu. 4 isimin de NBA patentli oyuncular olması dikkat çekti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de oyunu Brezilyalı kuracak!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler