NBA yıldızı Fenerbahçe ve Ergin Ataman'lı Panathinaikos'u tepeye yazdı!

Burak Alaca
28.02.2024 - 21:49 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 22:33

Avrupalı NBA yıldızı, EuroLeague için Final Four tahminlerinde Fenerbahçe Beko ve Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC'ye de yer verdi. İşte detaylar...

NBA yıldızı Fenerbahçe ve Ergin Ataman'lı Panathinaikos'u tepeye yazdı!

AJANSSPOR - HABER

NBA'de Batı Konferansı ekiplerinden Los Angeles Clippers'ın forması giyen Hırvat pivot Ivıca Zubac, EuroLeague'de Final Four'a çıkacak ekipler için tahminde bulundu.

Fenerbahçe ve Ergin Ataman Final Four'da!

26 yaşındaki yıldız oyuncu Eurohoops'un kendisine Final Four'a kalacak ekiplere yönelik verdiği soruya; Real Madrid, Barcelona, Panathinaikos BC ve Fenerbahçe Beko yanıtını verdi.

EuroLeague'de zirve İspanyolların

26 maç sonunda EuroLeague'in zirvesinde 22 galibiyetle son şampiyon Real Madrid bulunurken, ikinci sırada ise 18 galibiyetle bir diğer İspanyol ekibi Barcelona bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin gelecek sezon için ilk transfer hedefi yıldız forvet!
Habere Git

Fenerbahçe'nin ilk 3 yarışı sürüyor

Ligde 15 galibiyette bulunan Fenerbahçe 16'şar galibiyeti bulunan; Panathinaikos BC, AS Monaco, Virtus Bologna ve Olympiacos BC'nin ardından 7. sırada bulunuyor.

NBA'de 8. sezonunu geçiriyor

2016 NBA Draftı'nın 2. tur 32. sırasında Los Angeles Lakers tarafından seçilen Ivica Zubac, 2019'dan bu yana kentin bir diğer ekibi Los Angeles Clippers'ın formasını başarı ile terletiyor.

Senin için hazırladığımız haberler