NBA yıldızı Gordon Hayward basketbolu bıraktığını açıkladı

02.08.2024 - 12:14 | Son Güncellenme: 02.08.2024 - 12:24

Son olarak NBA takımlarından Oklahoma City Thunder forması giyen 34 yaşındaki basketbolcu Gordon Hayward emekli olduğunu açıkladı.

NBA yıldızı Gordon Hayward basketbolu bıraktığını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

2010 yılından bu yana NBA'de forma giyen Gordon Hayward yaptığı bir duyuruyla emekli olduğunu açıkladı.

34 yaşındaki Hayward sosyal medya hesabından yayınladığı veda mektubunda, basketbolun kendisi için sadece bir spor olmadığını, hayatına yön veren bir yolculuk olduğunu ifade etti.

“Brownsburg, Indiana’da bir çocukken hayal bile edemeyeceğim bir yolculuğa çıktım” diyen Hayward, bu süreçte kendisine destek olan ailesine, antrenörlerine, takım arkadaşlarına ve taraftarlarına teşekkür etti.

Hayward, “Aileme, bir baba ve eş olarak daha fazla zaman ayıracağım yeni bir maceraya atılıyorum. Sahada edindiğim tecrübeler, iş ve hayatın diğer alanlarında bana rehberlik edecek.” diyerek gelecek planlarından da bahsetti.

Taraftarlarına minnettarlığını dile getiren Hayward, kariyerinin her anını değerli bulduğunu ve onlardan aldığı destek sayesinde her gün daha iyi olmaya çalıştığını belirtti. Yeni nesil basketbolculara da seslenen yıldız oyuncu, “Büyük hayaller kurun ve her gün daha iyi olmak için çaba gösterin.” diyerek gençlere ilham vermeyi ihmal etmedi.

Gordon Hayward geçtiğimiz sezonun ortasında takaslandığı Oklahoma City Thunder‘da 26 maçta 5.3 sayı, 2.5 ribaund ortalmaları yakaladı.

Hayward; Oklahoma City Thunder forması giymeden önce Charlotte Hornets, Boston Celtics ve Utah Jazz formaları giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler