Annesinin ölümüne neden olan koronavirüse yakalandı

16.01.2021 - 16:18 | Son Güncellenme: 16.01.2021 - 16:34

NBA'de koronavirüs sorunu devam ediyor. Minnesota Timberwolves'un yıldız ismi Karl Anthony Towns'ın COVID-19 testi pozitif çıktı. Başarılı pivot, daha önce annesi dahil, ailesinden 7 kişiyi bu nedenle kaybetmişti; Towns'ın son durumu nedir? İşte detaylar...

Annesinin ölümüne neden olan koronavirüse yakalandı

DIŞ HABER-AJANSSPOR

NBA'de bazı maçlar koronavirüs vakaları nedeniyle son zamanlarda erteleniyor.

Birçok oyuncunun koronavirüs testleri pozitif çıkıyor. Ancak bu virüse yakalanan isimler arasında Karl-Anthony Towns dikkat çekiyor. 

Timberwolves'un 25 yaşındaki pivotu, sosyal medya hesaplarından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Towns'ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

Bu akşamki maçın öncesinde kötü bir haber aldım; COVID testim pozitif çıktı. Acilen izolasyon sürecime başlanacak ve protokol takip edilecek. Bu virüs kabusunun sona ermesi için her gün dua ediyorum ve herkesin ciddi bir şekilde tedbirleri elden bırakmamalarını istiyorum. Tek başımıza bu virüsün yayılmasını engelleyemeyiz. Hep birlikte bunu yapmak zorundayız. Bu durum benim ve ailemin yüreğini parçalıyor, kız kardeşim ve babam, bu teşhisten sonra daha tedirginler. Yeğenlerim Jolani ve Max'a sözümdür, bu illeti yeneceğim."

Annesini kaybetmişti

Karl-Anthony Towns, geçtiğimiz yıl yayılmaya başlayan koronavirüs nedeniyle, başta annesi olmak üzere, 7 aile bireyini kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı. 

Towns bu sezon Minneapolis ekibi ile NBA'de 22 sayı, 12.5 ribaund ve 2.8 blok ortalamalarıyla mücadele etti. 

Senin için hazırladığımız haberler