NBA yıldızından Alperen Şengün açıklaması: "En dikkatimi çeken şey"

01.10.2024 - 10:57 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 11:06

NBA yıldızlarından Steven Adams, Houston Rockets'tan takım arkadaşı olan Alperen Şengün'den övgüyle bahsetti. Adam, Alperen'i sıra dışı bulduğunu belirtti.

NBA yıldızından Alperen Şengün açıklaması: "En dikkatimi çeken şey"

AJANSSPOR - HABER

Gelecek sezon NBA takımlarından Houston Rockets'ta forma giyecek olan 31 yaşındaki Yeni Zelandalı basketbolcu Steven Adams, takım arkadaşı olan milli yıldızımız Alperen Şengün'ün performansı karşısında şaşkınlığını dile getirdi.

"Gerçekten çok kötüydü"

Yaşadığı sakatlık ve ameliyat olmasının ardından Ocak 2023'ten bu yana formasından uzak kalan Steven Adams, geçirdiği süreci şu sözlerle anlattı: "Gerçekten çok kötüydü. Beyninizin çalışma şeklini değiştirmeniz gerekiyor. Normalde maçları kazanmanız ya da istatistikleriniz üzerinden düşünüyorsunuz. Ancak rehabilitasyon sürecinde çok daha ufak zaferlere odaklanmanız gerekiyor."

"Alperen ile ilgili en dikkatimi çeken şey..."

Houston Rockets'da beraber forma giyeceği Alperen Şengün'den de bahseden 2.11'lik pivot, "Alperen ile ilgili en dikkatimi çeken şey çok sıra dışı bir vücut dili var. Onu okumak çok zor. Vücudu çok değişik bir pozisyondayken bunu kendi avantajına kullanabiliyor. Savunmacı olarak beklemediğiniz şeyleri yapabiliyor. Çok iyi silahları var ve kesinlikle kazanmaya aç bir oyuncu" dedi.

İlgini Çekebilir
Alperen Şengün'den iddialı açıklama! "Yapmama ihtimalimiz yok"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler