NBA Yıldızından Pop Yıldızı Beyonce'ye "Şeytana Hizmet Ediyor"

Burak Alaca
14.08.2023 - 14:53 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 15:23

NBA'de Atlanta Hawks forması giyen 19 yaşındaki şutör guard AJ Griffin dünyaca ünlü pop yıldızı Beyonce'nin şeytanın reklamını yaptığını söyledi.

NBA Yıldızından  Pop Yıldızı Beyonce'ye "Şeytana Hizmet Ediyor"

AJANSSPOR-HABER

NBA'de Doğu Konferansı ekiplerinden Atlanta Hawks'ın formasını giyen 19 yaşındaki skorer guard AJ Griffin sosyal medya üzerinden yapıtğı bir paylaşımla büyük tepki çekti. Yıldız oyuncu göndersinde dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'yi hedef aldı.

"Şeytanı destekleyen hiçbir konsere gitmemelisiniz"

NBA'de çaylak yılını geride bırakan AJ Griffin, Twitter hesabından paylaştığı gönderide "Eğer kendinize Hz. İsa'nın bir çiçeği diyorsanız, Beyonce ya da şeytanı destekleyen hiç kimsenin konserine gitmeyin" ifadeleri ile şarkıcı Beyonce'yi Satanizmle itham etti.

İncil'den bir kısım da ekledi

Genç oyuncu gönderisinin sonuna İncil'den "Efesliler" ayetini ekledi. Ayette "Karanlığın sonuçsuz eylemleriyle hiçbir ilginiz olmasın, aksine onları ifşa edin." ifadeleri yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ailesine yeni bir pop star katıldı
Habere Git

Kocası NBA'de kulüp hissedarıydı

41 yaşındaki dünyaca ünlü pop yıldızı Beyonce'nin yine kendisi gibi ünlü olan R&B sanatçısı eşi Jay-Z'nin daha önce NBA Doğu Konferansı ekibi Brooklyn Nets'te hissesi bulunuyordu. Başarılı müzisyen geçtiğimiz yıllarda hisselerini sattı.

Çaylak yılında NBA'de ses getiremedi

AJ Griffin çaylak sezonunda Hawksforması ile NBA'de 72 maça çıkarken; 8.9 sayı, 2.1 ribaunt ve 1.0 asist ortalamaları yakaladı. Amerikalı yıldız %39'luk üçlük yüzdesi ile boyalı alanın gerisinden verimli oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler