NBA yıldızından yasak aşkına kürtaj için 100 bin dolarlık teklif!

Burak Alaca
18.12.2023 - 23:54 | Son Güncellenme: 19.12.2023 - 01:03

NBA'de Minnesota Timberwolves forması giyen 22 yaşındaki Anthony Edwards büyük bir skandal ile magazin gündemine oturdu. İşte detaylar...

NBA yıldızından yasak aşkına kürtaj için 100 bin dolarlık teklif!

AJANSSPOR-HABER

NBA'de Batı Konferans'ı ekiplerinden Minnesota Timberwolves'un formasını giyen 22 yaşındaki All-Star guard Anthony Edwards büyük bir magazin skandalının başrolü oldu.

OnlyFans yıldızını hamile bıraktı

Anthony Edwards'ın OnlyFans modeli Paige Jordae'yi hamile bıraktığı ve kürtaj yaptırması için kendisine 100 bin dolar teklif ettiği model tarafından sızdırılan mesajlar ile ortaya çıktı.

Kız arkadaşı da hamileliğini açıklamıştı

Amerikalı milli oyuncunun kız arkadaşı Jeanine Robel geçtiğimiz gün Instagram'dan yayınladığı fotoğral ile hamile olduğunu kamuoyuna duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
NBA oyuncusu yetişkin film yıldızını darp etti!
Habere Git

"Bütün kadınlar kendi vücutları hakkında karar verebilmeli"

Olayın günyüzüne çıkmasının ardından açıklama yapan "The Ant" (Karınca) lakaplı basketbolcu "Olayın sıcaklığı ile beni yansıtmayan yorumlar yaptım. İnandıklarımla ve bir erkek olarak olmak istediğim kişi ile bağdaşmayan yorumlarda bulundum. Tüm kadınlar kendi vücutları hakkında özgürce karar verme hususunda desteklenmelidir. Kişisel sorunlarım ile bundan sonra gizlilik içerisinde ilgileneceğim." dedi.

Timberwolves'u tepeye çıkardı

2020 NBA Draftı'nda 1. sıradan seçilen 1.93lük şutör guard geçtiğimiz sezon ilk kez All-Star seçilmeyi başarırken bu sezon ise; 24.2 sayı, 5.3 ribaunt, 5.1 asist ortalamaları ile çıkışa geçen takımının lider oyuncusu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler