NBA'in yıldızlarından Brunson ile Haliburton ringte karşılaştı

Akın Ungan
29.06.2024 - 13:07 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 13:12

NBA'de New York Knicks yıldızı Jalen Brunson ile Indiana Pacers'ın yıldız ismi Tyrese Haliburton, WWE Amerikan güreşi ringinde karşılaştı. Detaylar...

NBA'in yıldızlarından Brunson ile Haliburton ringte karşılaştı

AJANSSPOR HABER

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) New York Knicks forması giyen süperstar Jalen Brunson ile Indiana Pacers’ın All-Star’ı Tyrese Haliburton WWE ringinde karşı karşıya geldi.

Knicks’i Pacers elemişti

NBA Playoff Doğu Konferansı yarı finallerinde New York Knicks ile Indiana Pacers mücadele etmişti. Bu seriyi 7 maç üzerinden 4-3’lük bir skorla kazanan Indiana Pacers, Doğu Konferası Finallerine adını yazdırmıştı. Jalen Brunson yarı finaller eşiğinde yaşadığı sakatlık yüzünden daha fazla süre alamamıştı.

Logan Paul, Haliburton’ı yanında getirdi

Cuma gecesi WWE güreş şirketinin haftalık şovu SmackDown, Madison Square Garden’da gerçekleşti. Güreşçi Logan Paul, Pacers'ın gardı Tyrese Haliburton ile birlikte Madison Square Garden'da LA Knight ve Santos Escobar'a karşı Money in the Bank eleme maçı için görkemli bir giriş yaptı.

İlgini Çekebilir
663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde program belli oldu: Para ödülü dudak uçuklatıyor
Habere Git

MVP tezahratları

Haliburton'ı sahaya getirerek nefretleri üzerine çekmek isteyen Logan Paul istediğini aldı. Maçın izleyicileri arasında Knicks’in yıldızı Jalen Brunson da bulunuyordu. Haliburton ile Brunson maçın devamında birbirleri ile etkileşime girdi.

İkili, WWE yetkilileri tarafından ayrılmadan önce söz dalaşına girdi ve bunun sonucunda Madison Square Garden'da Brunson için "MVP!" tezahüratları yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler