NBA'de Ball Kardeşler ilk kez karşı karşıya

08.01.2021 - 17:49 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 18:01

NBA’de önümüzdeki gece Charlotte’ta bir ilk yaşanacak. Ligin üst sıralarından seçilmiş Lonzo ve LaMelo Ball kardeşler, Charlotte Hornets – New Orleans Pelicans maçında karşı karşıya gelecek.

NBA'de Ball Kardeşler ilk kez karşı karşıya

Bertan ERMAN – AJANSSPOR

NBA’de önümüzdeki gece 10 maç oynanacak. Ancak içlerinden bir karşılaşma dikkat çekiyor.

Bu sezon lige orta derecede başlangıç yapan takımların karşılaşmasında Charlotte Hornets, New Orleans Pelicans’ın konuğu olacak. Mücadele, 9 Ocak gecesi, TSİ 03.30’da başlayacak.

Bu maçın hikayesini Ball kardeşler yazacak; Hornets’ın çaylağı LaMelo Ball ile Pelicans’ın yıldızlarından Lonzo Ball karşı karşıya getirecek.

Olay babanın çocukları

Ball Ailesi (Soldan Sağa): LiAngelo Ball, Lonzo Ball, LaMelo Ball, Tina Ball ve LaVar Ball

LaMelo ve Lonzo Ball, bir dönem yapmış olduğu açıklamalarla basketbol dünyasında dikkatleri üzerine çeken LaVar Ball’un oğulları.

Küçük kardeş LaMelo Ball, 2020 NBA Draftı’nın 3. sırasından, babasının bire bir maçta yeneceğini iddia ettiği ve tüm zamanların en iyi basketbolcusu olarak gösterilen Michael Jordan’ın sahibi olduğu Charlotte Hornets tarafından, birinci tur üçüncü sıradan seçildi. Bu sezon 8 maçta 11.8 sayı, 5.1 ribaund, 4.9 asist ve 1.6 top çalma ortalamalarıyla oynayan LaMelo, Kuzey Carolina ekibinin aldığı 3 galibiyette önemli rol oynadı.

2017 NBA Draftı’nın birinci tur 2. sırasından seçilmiş Lonzo Ball ise, New Orleans Pelicans’ta bu sezon 8 maçta 13.4 sayı, 4.6 ribaund 4.6 asist ve 1.1 top çalma ortalamalarıyla mücadele etti.

NBA'de gecenin maçları şu şekilde:

Detroit Pistons - Phoenix Suns

Boston Celtics - Washington Wizards 

New York Knicks - Oklahoma City Thunder

New Orleans Pelicans - Charlotte Hornets

Houston Rockets - Orlando Magic

Memphis Grizzlies - Brooklyn Nets

Milwaukee Bucks - Utah Jazz

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 

Los Angeles Lakers - Chicago Bulls

Sacramento Kings - Toronto Raptors 

Senin için hazırladığımız haberler