James Harden, Philadelphia 76ers'a Transfer Oldu!

İsa Kethüda
10.02.2022 - 21:18 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 08:38

Son dakika NBA transfer haberleri... Amerikan Basketbol Ligi takımlarından Philadelphia 76ers, James Harden'ı kadrosuna kattı. İşte haber ile ilgili detaylar.

James Harden, Philadelphia 76ers'a Transfer Oldu!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 76ers, James Harden'ı kadrosuna kattı. Harden milli basketbolcumuz Furkan Korkmaz'ın takım arkadaşı oldu.

The Athletic'te yer alan habere göre Philadelphia 76ers, James Harden karşılığında Brooklyn Nets'e Ben Simmons, Seth Curry ve draft haklarını verecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Mesut Özil sevinci!
Habere Git

ESPN'de yer alan habere göre ise Andre Drummond Nets'e, Paul Millsap ise Sixers'a katılacak.

Boston'da Richardson gitti Derrick White geldi

Öte yandan, Boston Celtics gerçekleşen takas ile Josh Richardson'ı San Antonio Spurs'a yollarken karşılığında Derrick White'ı kadrosuna kattı. Ayrıca, takasa yapılan bir ekleme ile Romelo Langford da Spurs'un yolunu tuttu.

Washington Wizards ile Dallas Mavericks arasındaki takas gerçekleşti.

  • Washington Wizards - Kristaps Porzingis
  • Dallas Mavericks - Spencer Dinwiddie

Dallas Mavericks takas dahilinde bir ikinci tur draft hakkı gönderirken, Davis Bertans'ı ise kadrosuna dahil edecek. 

Pacers Sabonis'i Kings'e gönderdi 

Indiana, Domantas Sabonis'i 6 oyunculu takasla Sacramento'ya gönderdi

Indiana Pacers, merkezinde Domantas Sabonis - Tyrese Haliburton değişimini bulunduran bir takası Sacramento Kings ile gerçekleştirdi. Bu pakete göre Pacers; Domantas Sabonis, Jeremy Lamb, Justin Holiday ve 2027 ikinci tur draft hakkını Sacramento Kings'e verirken Tyrese Haliburton, Buddy Hield ve Tristan Thompson'ı kadrosuna kattı.

Cedi Osman'ın takımına takviye

NBA 'de millî oyuncularımızdan Cedi Osman'ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers, guard rotasyonundaki problemi Caris LeVert ile çözdü. Cleveland Cavaliers, Caris Levert'ü kadrosuna katarken Indiana'ya bu sezonu sakatlığı nedeniyle kapatan Ricky Rubio ile lottery korumalı 2022 ilk tur draft hakkı, Houston'dan gelen 2022 ikinci tur draft hakkı ve Utah'tan gelen 2027 ikinci tur draft hakkını yolladı.

Senin için hazırladığımız haberler