NBA'de dörtlü takas: 12 oyuncunun takımı değişti

05.02.2020 - 19:35 | Son Güncellenme: 05.02.2020 - 17:10

NBA'de dörtlü takas: 12 oyuncunun takımı değişti

NBA'de takas döneminin yarın kapanacak olması piyasaya hareketlilik kazandırdı. Takas girişimlerine hız kazandıran Rockets, Hawks, Nuggets ve Timberwolves çoklu takas gerçekleştirdi.

NBA'de takas döneminin sonuna yaklaşılırken Houston Rockets, Atlanta Hawks, Denver Nuggets ve Minnesota Timberwolves masaya oturdu. 4 takımı bir araya getiren anlaşmada 12 oyuncu takas edildi.

Takas sonucunda Atlanta Hawks, Clint Capela ve Nene'yi, Houston Rockets, Robert Convigton ve Jordan Bell ikilisini, Denver Nuggets, Gerald Green, Keita Bates-Diop, Noah Vonleh, Shabazz Napier'i ve Minnesota Timberwolves, Atlanta Hawks'tan Even Turner ile 1. tur draft hakkı, Denver'dan ise Jarred Vanderbilt, Malik Beasley ve Juancho Hernangomez'i kadrosuna dahil etti.

Shaquille O'Neal, Capela takasıyla ilgili görüşünü bildirdi

NBA on TNT programında Shaquille O'Neal, Clint Capela'yı göndererek pivotsuz kalan Houston'ı eleştirdi. Lakers gibi bir takımla finalde karşılaşsa ribaund sorunu çekeceğini düşünen O'Neal, uzun oyuncuya sahip olmadan NBA'de başarı yakalamanın imkansız olduğunu belirtti.

Clint Capela, bu sezon Houston Rockets forması ile 39 maçta 13.9 sayı, 13.8 ribaund, 1.8 blok ve 1.2 asist ortalamalarıyla oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler