NBA'de yılın ilk bomba transferi geldi! Paul George'dan 4 yıllık imza...

Özgür Koç
01.07.2024 - 13:10 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 13:19

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Clippers'ın süper yıldızı Paul George takımından ayrılarak Doğu Konferansı'nın iddialı ekibine imza attı. İşte detaylar...

NBA'de yılın ilk bomba transferi geldi! Paul George'dan 4 yıllık imza...

AJANSSPOR - HABER

Los Angeles Clippers ile sözleşmesinde yer alan 48,7 milyon dolarlık oyuncu opsiyonunu reddederek serbest oyuncu statüsüne geçen NBA'in yıldız oyuncularından Paul George'un yeni takımı belli oldu. 

Philadelphia 76ers ile anlaştı

Adrian Wojnarowski'nin haberine göre Clippers’tan ayrıldıktan sonra Golden State Warriors ile anlaşacağı iddiaları ortaya atılan Paul George, Doğu Konferansı'nın iddialı ekibi Philadelphia 76ers ile anlaştı.

4 yıl 212 milyon dolarlık anlaşma

34 yaşındaki forvet oyuncu Philadelphia Sixers ile 4 seneliğine 212 milyon dolarlık bir sözleşme imzalayarak Sixers'a transfer oldu.

Embiid ile şampiyonluk kovalayacak

Kariyerinde Los Angeles Clippers ile geçirdiği 5 yılın ardından George, Joel Embid ve Tyrese Maxey’li Sixers saflarına katıldı.

Clippers Karnesi 

2023-2024 sezonunda Clippers forması terleten George, 82 maçın 74’ünde sahada yer aldı. Bu 74 maçta 22.6 sayı, 5.2 ribaund  ve 3.5 asist ortamalarını yakalayarak Clippers’a veda etmiş oldu. 

"Kendimizi şanslı hissediyoruz"

Paul George’un Clippers’ta geçirdiği 5 sezonun ardından Los Angeles ekibi sosyal medyada hesabından yayınladığı veda mesajında "Paul George bir sonraki sözleşmesini başka bir takımla imzalayacağını bize bildirdi. Paul muazzam bir yetenek ve elit iki yönlü oyuncu. Onunla geçirdiğimiz beş yıl için kendimizi şanslı hissediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler