NBA'in şampiyon koçu Popovich: "İstanbul, tüm dünyada en çok sevdiğim şehir"

Özgür Koç
16.07.2024 - 14:37 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 15:39

NBA takımlarından San Antonio Spurs'un 5 şampiyonluk sahibi baş antrenörü Greg Popovic, İstanbul'un tüm dünyada en sevdiği şehir olduğuru söyledi. İşte detaylar...

NBA'in şampiyon koçu Popovich: "İstanbul, tüm dünyada en çok sevdiğim şehir"

AJANSSPOR - HABER

Las Vegas'ta devam eden NBA Yaz Ligi'nde dün gece San Antonio Spurs ile Portland Trail Blazers karşı karşıya geldi. Spurs koçu Gregg Popovich ise mücadeleyi tribünden takip etti.

Karşılaşma esnasında yayıncı kuruluş ESPN’e açıklamalarda bulunan 75 yaşındaki efsanevi koç, yaz döneminin tatil planlarından bahsetti.

"İstanbul ve Diyarbakır'a gideceğim"

Euroshoops'ta yer alan habere göre; Gregg Popovich, bu yaz İstanbul ve Diyarbakır’ı ziyaret edeceğini belirterek, "Yarın çocuklarım ve torunlarımla vakit geçirebilmek için buradan ayrılacağım. Bir noktada Paris’e gideceğim ama en eğlencelisi İstanbul’a gitmek olacak. İstanbul’u çok seviyorum, orada yedi gün kalacağım. Birçok nedenden dolayı İstanbul, tüm dünyada en çok sevdiğim şehir. Ayrıca ülkenin farklı yerlerini de ziyaret edeceğim. Türkiye’nin doğusunda, Diyarbakır isimli bir şehirde yaklaşık bir yıl yaşadım. O zamanlar 21 yaşındaydım, askerdeydim ve Diyarbakır’a aşık olmuştum. Oralara yeniden gideceğim ve sokaklarda dolaşıp yemek yiyeceğim için çok heyecanlıyım.”

Senin için hazırladığımız haberler