Başakşehir'de Serdar Gürler ve Ndayishimiye, Maccabi Netanya maçı sonrası konuştu

28.07.2022 - 21:24 | Son Güncellenme: 28.07.2022 - 22:41

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Maccabi Netanya'yı 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükselen Medipol Başakşehir'de Serdar Gürler ve Ndayishimiye maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Başakşehir'de Serdar Gürler ve Ndayishimiye, Maccabi Netanya maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Maccabi Netanya'yı 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Başakşehir'in golünü Youssouf Ndayishimiye kaydetti.

Serdar Gürler: "Bu galibiyeti ona armağan ediyorum"

Karşılaşma sonrası Serdar Gürler ve Youssouf Ndayishimiye değerlendirmelerde bulundu. Güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını söyleyen Gürler, şu ifadeleri kullandı:

 

"Çok zor oldu. Ama yukarıda küfredenlere iyi cevap verdik. İnanılmaz nemli bir hava var. Oyunumuzu biraz düşürdü. İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Bu hafta kötüydük ama skoru alabildik. Böyle maçlarda skoru almak önemlidir. İnanılmaz bir mücadele verdik. Bizim kadar, kenardakiler de sırılsıklam oldu. Bu galibiyet buradan Türkiye'ye armağan olsun. İzlanda avantajlı gözüküyor. Oraya hazırlanmamız lazım. Yarından itibaren başlayacağız. Bizim takımımız Avrupa'ya katılmayı hak ediyor. Başkanımızın annesi vefat etti. Bu galibiyeti ona armağan ediyorum."

Ndayishimiye: "Emre hoca ne yapmamız gerektiğini bize söyledi"

Karşılaşmada galibiyeti getiren golü atan Youssouf Ndayishimiye, şöyle konuştu:

 

"Allah'a şükürler olsun. Bizim için çok zor bir maçtı. Geçen hafta çok iyi bir maç çıkarmıştık. Saha içindeki organizasyonları üst seviyede olan, fiziksel olarak iyi bir takıma karşı oynadık. Ama kalite olarak biz daha iyiydik. Emre hoca ne yapmamız gerektiğini bize söyledi. Sahaya çıkıp, kendimize yakışan şeyi yaptık ve maçı kazandık."

Senin için hazırladığımız haberler