Ndiaye resmen Trabzonspor’da

04.01.2020 - 17:47 | Son Güncellenme: 04.01.2020 - 17:47

Ndiaye resmen Trabzonspor’da

TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı ve KAP'a bildirdiği Badou Ndiaye'yi kiraladığını resmen açıkladı.

 

KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Papa Alioune Ndiaye'nin, satın alma opsiyon hakkı kulübümüze ait olmak üzere, sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda Stoke City ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Stoke City kulübüne geçici transfer bedeli olarak 150.000.-GBP ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

Ndiaye ne kadar kazanacak?

Trabzonspor: Ndiaye ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı Oyuncuya; 2019/20 futbol sezonu ikinci yarısı için 1.000.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Transfer ile ilgili ayrıca 100.000.-EUR menajerlik bedeli ödenecek

Ndiaye transferi sonrası kulüp sitesine açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, “Orta sahamıza güç ve dinamizm katacağına inandığımız Süper Lig tecrübesi olan, Premier Lig tecrübesi olan bir oyuncu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Uzun zamandır gündemimizde olan bir oyuncuydu. Mümkün olduğu kadar sessiz, sedasız yapmaya çalıştığımız bir transferdi. Stoke City oldukça yardımcı oldu. Onların da yönetimine çok teşekkür ediyorum. Oyuncumuz da bizim formamızı giymek için, bize katkıda bulunmak için oldukça yardımcı oldu. Bu transferin gerçekleşmesindeki en önemli faktörlerden bir tanesi de kendisi oldu” dedi.

İmza sonrası konuşan Badou Ndiaye ise, “Başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum, bana güvenip beni Trabzon’a getirdiği için çok teşekkürler. Ayrıca beni buraya geldiğim ilk andan itibaren çok sıcak karşılayan Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıp, takıma katkı sağlayarak sezon sonunda gülen yüzler görmek istiyorum” dedi.

İmza töreninin ardından Ahmet Ağaoğlu, Badou Ndiaye’ye imza törenlerinde bir forma satın alma geleneği olduğunu belirterek “Kaç forma alacaksın?” diye sordu. Ndiaye ise önce 750 olarak belirlediği forma sayısını, “1000 tane almak istiyorum” diyerek yanıtladı.

 

Badou Ndiaye Süper Lig Cemil Usta Sezonunun ikinci yarısında 15 numaralı forma ile mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler