Ndiaye'den transfer sözleri! Galatasaray, Stoke City...

01.03.2018 - 18:36 | Son Güncellenme: 01.03.2018 - 18:36

Ndiaye'den transfer sözleri! Galatasaray, Stoke City...

Ndiaye, Galatasaray ve Stoke City'ye transferi hakkında açıklamalar yaptı. Senegalli orta saha, sarı kırmızılı takımdaki arkadaşlarını özlediğini vurguladı.

Senegal basınına bir röportaj veren Ndiaye Stoke City tercihi ile ilgili, "Bu bir proje. Bugün kulüp biraz sıkıntıda ancak herkes Stoke City'nin buradan çıkacağını biliyor. Benim için heyecan verici bir projeydi, bu nedenle Stoke City'ye katıldım. Şimdi, onu korumak için her şeyi yapacağız ve bunun elimizde olduğunu düşünüyorum. Gelecek sezondan itibaren ne olacağını göreceğiz. Açıkçası, endişelenmiyoruz çünkü takımlar birbirine yakın. Sıralamaya bakmayın... Hiçbir şey oynanmadı ve ligdeki kalan 10 maçın çok heyecan verici olacağını düşünüyorum" dedi.

Transfer döneminde West Ham United'ın da kendisiyle yakından ilgilendiğinin hatırlatılması üzerine Senegalli orta saha şunları söyledi: "Çok karmaşık değildi. Stoke City ilgimi çeken bir projeydi, bu kadar basit. Büyük bir tarihi olan, harika ve tecrübeli oyunculara sahip büyük bir kulüp olan Stoke City'ye katılmayı tercih ettim. Çok sakin bir çevreye sahip iyi bir kulüp ve gereken şey; iyi futbol oynamak için maksimum koşulları geliştirmek"

Galatasaray'a transferi hakkında da konuan Badou Ndiaye, "Dürüst olmak gerekirse, çok fazla hesaplama içinde olmadım. Galatasaray'da yalnızca 6 ay kaldığım doğru ama çok zevk aldım. Kendimden zevk aldım ve harika bir kulübün renkleri altında; güzel statlarda oldukça güçlü bir baskıyla oynadım. Tuttuğum pozitif yan budur. Başka kulüpler de vardı ancak ne olursa olsun Galatasaray'a katılmak istedim çünkü bu da beni büyülen bir projeydi. Galatasaray'ın Türkiye'de ve yurt dışında neler temsil ettiğini biliyordum. Bu nedenle kulübe katılmak ve iz bırakmak istedim. Galatasaray büyük zevk anı oldu ama işim sayesinde de bu meydana geldi çünkü nereye gitmek istediğimi hep biliyordum. Bunun olabilmesi için yorulmadan çalıştım. Yol hala uzun. Başarmam gereken şeyler hala var" ifadesini kullandı.

"Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli gibi eski takım arkadaşlarından ayrılmanın kolay olmadığını tahmin ediyoruz..." denmesi üzerine 27 yaşındaki oyuncu, "Evet, hepsi gerçekten çok üzgündü. Ben de üzgündüm çünkü futbolun ötesinde, bahsettiğiniz isimler kardeş ve arkadaştı. Bunun kanıtı; sürekli temas halindeyiz. Her gün birbirimizle konuşuyoruz. Beni özlediklerini söylüyorlar, ben de onları çok özlüyorum" cevabını verdi.

Ndiaye son olarak, "Hayal kurmakla ilgili söyelenecek çok fazla şey olabilir ancak beğendiğim birçok İngiliz takımı var. Şu anda Stoke City'den ve yeni geldim. Konsantre olmalı, çalışmalı ve sessizce oynamalısınız. Ardından gelecekte ne olacağını göreceğiz" dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler