Tanguy Ndombele geri dönüyor! İşte anlaşması...

Ali Bozkurt
02.07.2024 - 10:15 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 10:19

Süper Lig devi Galatasaray ile kiralık sözleşmesi sona eren Tanguy Ndombele, ülkesine geri dönüyor. Yıldız oyuncunun Nice ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Tanguy Ndombele geri dönüyor! İşte anlaşması...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'nin sözleşmesi sona erdi. Performansından memnun kalmayan Galatasaray, oyuncuyla yollarını ayırdı. Franssız oyuncu ise İngiltere yerine ülkesine dönmek istediği iddia edildi. İşte detaylar...

Nice ile anlaştı

Foot Mercato'da yer alan habere göre, bonservisi Tottenham'da bulunan Ndombele, Fransa'ya geri dönüyor. Kariyerine Guingamp altyapısında başlayan ardından Amiens ve Lyon formaları giyen 27 yaşındaki futbolcu, Nice ile sözleşme imzalamaya yakın.

Kapsamlı program hazırlandı

Haberde fazla kiloları nedeniyle Türkiye'de eleştiri konusu olan Ndombele'nin eski formuna geri dönmesi için kapsamlı bir antrenman programı hazırlandığı belirtildi.

2 yıllık sözleşme imzalandı

Foot Mercato'nun haberine göre; Ligue 1 temsilcisi Nice, Tottenham'dan ayrılan Ndombele ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

26 maç 1 asist

Ndombele geride bıraktığımız sezon Galatasaray formasıyla 26 maçta forma giydi. Ndombele bu karşılaşmalarda 681 dakika süre bulurken 1 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler