"Ne kadar aptal olduklarını..."

30.03.2020 - 23:25 | Son Güncellenme: 30.03.2020 - 23:33

"Ne kadar aptal olduklarını..."

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Robin van Persie, Manchester United'ın efsane teknik direktörü Sir Alex Ferguson ile ilgili dikkat çeken ansısını anlattı.

Fransız basınına konuşan Robin van Persie, Nisan 2013'te 2-1 kaybedilen Manchester City derbisinin ardından parti yapan iki futbolcunun, Sir Alex Ferguson'un hışmına uğradığını anlattı.

Yenilginin ardından Manchester United ile en yakın takipçisi arasındaki fark 10'a düşerken, adı açıklanmayan iki futbolcu derbinin akşamında eğlenmeye gitti.

Ertesi gün soyunma odasının duvarına iki futbolcunun fotoğraflarını asan Ferguson, tüm takıma şöyle seslendi: "Çocuklar, eğer ligi kazanamazsak, dışarı çıkmayı tercih eden bu iki p... yüzündendir."

Olayı anlatan Hollandalı eski yıldız, "İsimleri biliyorum ama açıklayamam. Teknik direktör onları mahvetti. İnanılmazdı. Ne kadar aptal olduklarının altını çizmek için; saat 2, saat 3, saat 4'te nerede olduklarını belgeleyen fotoğrafları gösterdi." dedi.

Van Persie'nin Manchester United performansı

Arsenal'den 2012-13 sezonu öncesinde Manchester United'a transfer olan Robin van Persie, Kırmızı Şeytanlar'ın şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olurken; ligde çıktığı 38 maçta 26 gol 15 asistlik harika bir performans sergiledi.

Hollandalı eski forvet, United'da geçirdiği 3 sezonda 105 resmi maça çıktı ve 58 gol atıp 21 asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler