Sen Ronaldo olabilirsin ama ben de Caicedo'yum

08.11.2020 - 16:20 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 16:34

İtalya Ligi'nin 7. haftasında Juventus deplasmanda Lazio'ya konuk oldu. Koronavirüsü atlatan Cristiano Ronaldo fırtına gibi esmeye devam ederken milli futbolcumuz Merih Demiral maça ilk 11'de başladı. Öte yandan sezon başında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç de 54 dakikada sahada kaldı. Peki Lazio - Juventus maçı kaç kaç bittş, golleri kim attı? İşte detaylar..

Sen Ronaldo olabilirsin ama ben de Caicedo'yum

İtalya Serie A'nın 7. haftasında Merih Demiral'ın da formasını giydiği Juventus deplasmanda Lazio'nun konuğu oldu.

Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçın 15. dakikasında Cristiano Ronaldo Juventus'u 1-0 öne geçirdi.

Mücadele konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erecek diye düşünülürken, maçın son dakikasında Felipe Caicedo sahneye çıktı. Tecrübeli futbolcu 90+5. dakikada attığı golle Lazio'ya 1 puanı getirdi.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve sonucu merakla beklenen maç 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla Torino ekibi 7 maç sonunda 10 puana yükselirken, Lazio puanını 11 yaptı.

Merih 90 dakika oynadı

Milli futbolcumuz Merih Demiral, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve maçın tamamında sahada kaldı. Milli futbolcu başarılı bir performans sergileyerek karşılaşmayı tamamladı.

Muriç 54 dakika oynadı

Öte yandan sezon başında Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç de mücadeleye ilk 11'de başladı ve 54 dakika sahada kaldı. Kosovalı golcü maçın ilk yarısında net bir pozisyondan yararlanamadı.

Senin için hazırladığımız haberler