"Ne oldu Burak Yılmaz ile tanıştılar mı?"

08.04.2020 - 23:17 | Son Güncellenme: 08.04.2020 - 23:35

Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu açıklamalar yaptı. Mahmutyazıcıoğlu; başkan Ahmet Nur Çebi, Burak Yılmaz transferi, Erdal Torunoğlulları, Ali Naibi, Fikret Orman, Şenol Güneş, Larin transferi ve Mertcan Çam transferi ile ilgili konuştu. Tüm detaylar haberimizde..

"Ne oldu Burak Yılmaz ile tanıştılar mı?"

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, katıldığı bir canlı yayında çarpıcı ifadeler kullandı. Siyah beyazlı yönetim ve başkan Ahmet Nur Çebi ile ilgili konuşan Mahmutyazıcıoğlu, Cyle Larin transferine de değindi.

Ahmet Nur Çebi

Gündem Beşiktaş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayının konuğu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, başkan Ahmet Nur Çebi'yi eleştirerek, "Ahmet Nur Çebi 5 yıldır icra kurulundaydı, 6 sene ikinci başkanlık yaptı. Ben hiçbir olaydan haberdar değilim diyor fakat her belgede imzası var. Hepsini yayınlayabilirim istiyorlarsa. Yaptığım prim açıklaması için savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsunlar ama iftira atmadığım, gerçek olduğu ortaya çıkarsa ne yapacaklar? Malım mülküm ortada, Beşiktaş üzerinden bir kuruş kazandığım yok." dedi. 

Burak Yılmaz ve Mertcan Çam transferi

Mertcan Çam ve Burak Yılmaz transferleri hakkında görüş bildiren Beşiktaş'ın eski yöneticisi, "Kulüplerde transferler mahremdir. Mertcan Çam ile ilgileniyorduk, Burak Yılmaz transferini sır gibi yürütüyorduk. Mertcan Çam için kulübüne para kesinlikle ödenmedi. Burak Yılmaz'ı tanımıyorum diye açıklama yapan ikinci başkanımız olmasaydı o sene şampiyonduk. Ne oldu Burak Yılmaz'la tanıştılar mı?" dedi ve Ahmet Nur Çebi'ye tepki gösterdi.

Cyle Larin transferi

Cyle Larin transferiyle ilgili de konuşan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Mitrovic'ı kulüp aldığı paraya sattı, Roco'yu Şenol Güneş'in önerisi ile aldık. Larin'i, Ali Naibi bize ''Buyurun yeni forvetiniz'' diye tanıtınca haberimiz oldu." dedi.

Erdal Torunoğulları'na tepki

Erdal Torunoğulları'na da tepki gösteren siyah byeazlı eski yönetici, "Aras'ı getiren transfer sihirbazı Erdal Torunoğulları, biz oynamayan adamın sözleşmesini neden uzatalım? Sadece sözleşmesini bir yıl sonraya öteledik, o bir yılda para ödemedik. Erdal Torunoğulları, Dorukhan'ın menajerini tanımıyorum diyor. 4 Ocak'ta restoranda Ali Naibi, Necdet Ergezen, Ogan yemek yemişler mi yememişler mi? 1,1 milyon Euro'ya anlaşmışlar mı, anlaşmamışlar mı? Yapmadık derlerse fotoğrafları göndereceğim." ifadesini kullandı.

Eski teknk direktör Şenol Güneş ve eski başkan Fikret Orman arasında bir sorun olmadığını da söyleyen Mahmutyazıcıoğlu, "Fenerbahçe maçı ilk yarı 3-0 öndeyiz, ikinci yarı 3-3 oldu. Maç sonu eve gidiyorum moralim bozuk bir gazetecinin attığı paylaşımı beğendim. Şenol Güneş'in ismi mi vardı orda? Fikret Orman'ın ağzından Şenol Güneş ile ilgili tek kötü kelime çıkmamıştır. Kendisine ağabey diye hitap ederdi, aralarında en ufak sorun yoktu." diye görüş bildirdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler