Ne Visca ne Yusuf ne de Puchacz! Yenilerle 4 gitti

Feride Kara
19.01.2022 - 22:30 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 23:55

Şampiyonluk yolunda büyük puan farkıyla önde giden Trabzonspor, yeni transferleri Visca ne Yusuf ne de Puchacz'ın oynadığı son iki maçta 4 puan kaybetti. İşte detaylar.

Ne Visca ne Yusuf ne de Puchacz! Yenilerle 4 gitti

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in ilk devresini 46 puanla lider kapatan Trabzonspor, ligin ikinci devresine başlarken çoktan şampiyon ilan edilmişti. Her ne kadar Konyaspor, 7 puan geriden takip etse de kamuoyu üç büyüklere baktığı için bordo mavili ekibin ipi göğüsleyeceğine kimsenin kuşkusu yoktu.

Puan farkına rağmen transfer

Nitekim ikinci devrenin ilk maçını da kazanarak başlayan Trabzonspor, Konyaspor'un da puan kaybıyla şampiyon ilan edenlerin elini güçlendirdi. Diğer yandan bordo mavililer, işlerini hiç şansa bırakmamak adına ara transferi de değerlendirdi ve takıma takviyeler yapıldı.

Avcı istedi yönetim 4 transfer yaptı

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talepleri doğrultusunda yönetim üç kanat bir de sol bek transferi gerçekleştirdi. Medipol Başakşehir'den Edin Visca, Kasımpaşa'dan Yusuf Erdoğan, Wuhan'dan Jean Evrard Kouassi ve Union Berlin'den de Tymoteusz Puchacz takıma kazandırıldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'u geride bıraktı
Habere Git

Sivas'tan 1 puanla dönebildi

Ne var ki Trabzonspor, yeni transferlerin de süre aldığı son iki maçta 4 puan kaybetti. Geçen hafta Demir Grup Sivasspor deplasmanında Visca ilk 11'de başlarken, Yusuf Erdoğan da ikinci 45'in başında sahaya çıktı. Fırtına, Sivas'tan 1-1'lik beraberlikle döndü.

3 yeni transferle de berabere

Ve Karadeniz ekibi, komşusu GZT Giresunspor'u ağırladığı maçta da yeni transferlerinden üçünü şans tanıdı. Avcı, Visca'yı yine ilk 11'de başlaterken, 32. dakikada Yusuf Erdoğan ve Puchacz'ı birlikte sahaya sürdü. Trabzonspor, uzatmalarda Bakesatas ile iki kez penaltı atışından yararlanamayınca yeni transferlerle çıktığı 2. maçında da sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor Giresunspor maçının ardından Orhan Ak konuştu! Kader...
Habere Git

Haftaya rakip Galatasaray

Trabzonspor, son iki haftadaki 4 puan kaybına rağmen 1 maç eksiği olan Konyaspor'un 9 puan önünde lider bulunuyor. Haftaya Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan bordo mavililer, bu maçı kazanarak, takipçelerinin daha fazla umutlanmasını önlemek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler