Anadolu Efes Yönetiminden Tepki Çekecek Hareket! Takım Yalnız Kaldı!

14.06.2023 - 13:09 | Son Güncellenme: 14.06.2023 - 16:20

Basketbol Süper Ligi final serisinde Anadolu Efes'in Pınar Karşıyaka'yı 82-78 mağlup ederek seride 1-0 öne geçtiği maçta trübünlerin çok boş olması dikkat çekti.

Anadolu Efes Yönetiminden Tepki Çekecek Hareket! Takım Yalnız Kaldı!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisi ilk maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği Pınar Karşıyaka'yı 82-78 mağlup etmeyi başardı ve final serisinde 1-0 öne geçti. Karşılaşmaya dair en çok dikkat çeken ayrıntı boş trübünler oldu.

Hayalet kasaba Sinan Erdem

16.500 kişilik Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki seyrici sayısı final serisinin ilk müsabakasında yalnızca 2-3 bandında kaldı. Karşılaşmaya Pınar Karşıyaka seyiricisi giremezken, Anadolu Efes kendi seyircileri için de ilginç bir uygulamaya imza attı. 

Efes seyircisine gişede bilet yok

Anadolu Efes, zorlu final karşılaşması öncesi seyircilere Sinan Erdem'deki gişelerden bilet satışı olmayacağını duyurdu. Bu açıklama taraftarların büyük tepkisini çekti. Bu hamlenin sebebi ve 15. Haziran'da yine Sinan Erdem'de oynanacak 2. maçta uygulanıp uygulanmayacağı bilinmiyor.

İlgini Çekebilir
Ne yapıyorsun Efes? Yakışmıyor sana
Habere Git

İzmir'de Efes'i cehennem bekliyor

Seriye seyirci desteğini alamadan başlayan Anadolu Efes'i; 17-19 Haziran'da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Sports Hall'de oynanacak serinin 3 ve 4. maçlarında buba benzer bir atmosfer beklemeyecek. Karşıyaka'nın 5.000 kişilik mabedinde play-off'ta oynanan bütün maçlar full çekti.

Ergin Ataman'a sessiz veda

Anadolu Efes ile yaşadığı 2021 ve 2022 EuroLeague şampiyonlukları ile adını kulübün tarihine alt harfler ile kazıyan Ergin Ataman önümüzdeki sezondan itibaren Yunanistan'da Panathinaikos BC'yi çalıştıracak. Deneyimli koçun Efes'in başındaki son maçlarında ise tribünde uygulanan seyirci politikası herkesi şaşırttı.

Ergin Ataman'ın sözleri akla geldi

Anadolu Efes yönetiminin Ergin Ataman'ın son maçlarındaki bu tutumu akıllara başarılı koçun yarı finaldeki Fenerbahçe Beko serisinin 2. maçının ardından yaptığı "Sonuçta Allah yardım edip de buradan şampiyon olarak gidersem ne mutlu bana. İnşallah bir gün tarih bu saygıyı gerektirecektir. Çok doluyum şu anda. Özellikle son 2 gün yaşadıklarımdan çok doluyum. Daha fazla konuşamıyorum." açıklamalarını akıllara getirdi.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman: "Yaptıklarıma saygı duyulmasını bekliyorum"
Habere Git

"Başımdan geçenleri açıklayacağım"

Anadolu Efes Yönetim Kurulu ile arasında sıkıntılar olduğu yönünde spekülasyonlar yaratılan Ergin Ataman ayrılık sürecinde başından geçenleri ileride anlatacağını "Şu günlerde çok üzgünüm. Onu söylemem gerekiyor fakat konuşamıyorum, konuşmayacağım ama günün birinde kitap yazdığım zaman son günlerde başımdan geçen her şeyi de açık bir şekilde anlatacağım” ifadeleriyle duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler