Mehmet Demirkol: "Ne yapsın ligden mi çekilsin Beşiktaş?"

22.01.2024 - 08:33 | Son Güncellenme: 22.01.2024 - 08:35

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalındaki "Karşı Karşıya" adlı programda Pendikspor - Beşiktaş maçını yorumladı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol: "Ne yapsın ligden mi çekilsin Beşiktaş?"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 21. haftasında Pendikspor'a deplasmanda 4-0 mağlup olan Beşiktaş'ı yorumlayan Mehmet Demirkol, "Dün Beşiktaş'ın çıktığı 11'de ideal mevkiisinde oynayan 3 futbolcu vardı, Mert, Gedson ve Rashica. Mame Thiam, Erencan, Umut ve Halil'le oynadı Pendikspor. Ön alan baskısı yapmak istiyordu Pendikspor, Umut Nayir'de dedi hatta bunu" ifadelerini kullandı.

"Mert Günok kariyerinin en kötü maçını oynadı"

Beşiktaş'ın orta sahasındaki üçlünün, ilk 11 seviyesinde olamayacağını söyleyen ünlü isim, "Hadziahmetovic olsaydı 4-0 olur muydu maç? Bence olmazdı. Beşiktaş'ın göbeği olamaz Pendikspor maçındaki 3'lü orta saha. Savunmanın ortasında oynayan Zaynutdinov'u sen hücum oyuncusu olarak aldın. Pendikspor ise aynı Pendikspor değil, çok iyi planlamışlar oyunu. En güvendiğin Mert Günok kariyerinin en kötü maçını oynadı" yorumunu yaptı.

"Kendi kendine geçildi Tayfur"

Pendikspor'un ilk golünü kaydeden Umut Nayir'in golü hakkında Tayfur Bingöl'ün hatalı olduğunu söyleyen spor yorumcusu, "Umut Nayir'in attığı golde savunmanın hatası var. Senin o oyuncuya o imkanı vermemen lazım. Kendi kendine geçildi Tayfur" dedi.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: "Fred'in sakatlığı Fenerbahçe'yi etkiler"
Habere Git

"Beşiktaş Pendikspor'a 4-0 yenilir"

Beşiktaş'ın oyun olarak çok kötü olduğunu ve oyuncularını kaybettiğini açıklayan Demirkol, "Geçen seneden bu yana, Mert var ama yok gibi, Colley yok, Amir yok, Chamberlain ve Aboubakar'da yok. Beşiktaş, elindekileri kaybetti. Beşiktaş, Pendikspor'a 4-0 yenilir. Eğer dolduramazsan sen oyunun içini yenilirsin" açıklamasını yaptı.

"Ne yapsın ligden mi çekilsin Beşiktaş?"

Beşiktaş'ın futbolcuları arasında bir lokomotif futbolcunun eksikliğine değinen Mehmet Demirkol, "Hafta içi yine oynayacaksın. Ne yapsın ligden mi çekilsin Beşiktaş? Futbolcular, hocayla yükselecek. Beşiktaş'a lokomotifler lazım, 3-0 olsa maç kime bakacaksın etrafta? Yok kimseye bakamıyorsun. Necip neden oynamadı mesela? Şartlar bu, Necip'e güveneceksin" şeklinde konuştu.

"Galatasaray Midtsjö'yü bırakır mıydı?"

Mame Thiam ve Fredrik Midtsjö'nün çok iyi oynadığını söyleyen yorumcu, "Mame Thiam çok fark ettiriyor. Standartı bu Thiam'ın ve çok güzel oynadı. Fredrik Midtsjö'de çok iyi oynadı. Pendikspor'un orta sahası, daha üstün bir orta saha. Sınırsız yabancı olsaydı, Galatasaray Midtsjö'yü bırakır mıydı?" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: "Galatasaray bana cevap verdi"
Habere Git

"Fenerbahçe'nin bir numaralı transferiydi Thiam"

Pendikspor'un Beşiktaş'a karşı çıkarttığı ilk 11'e inanamadığını açıklayan ünlü spor yorumcusu ve gazeteci Mehmet Demirkol, "Ben Pendikspor'un kadrosunu gördüğümde inanamadım. İleri dörtlü mesela, cesaret edemezsin Beşiktaş'a karşı. Fenerbahçe'nin bir numaralı transferiydi Thiam, Kayserispor'u gördük Thiam gittikten sonra" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler