"Ne yaptığını bilen bir takım olmaya başladık"

01.11.2017 - 21:42 | Son Güncellenme: 01.11.2017 - 21:42

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, sahada ne yaptığını bilen bir ekip olmaya başladıklarını belirterek, "Neden galibiyet serisine başlamayalım?" dedi.

Popovic, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 11. haftasında karşılaşacakları Antalyaspor'un her an etkili olabilecek dünyaca ünlü futbolcuları bulunduğunu söyledi.

Geride kalan hafta sahalarında Demir Grup Sivasspor karşısında iyi mücadele edip, çok iyi bir futbol oynadıklarını belirten Popovic, "Ancak sonucu elde edemedik. Bu hafta, bu mücadeleyi ve oyunu tekrar gösterirsek ilk deplasman galibiyetini alırız." di̇ye konuştu.

Ligden düşme gibi bir endişelerinin olmadığını kaydeden Popovic, şöyle devam etti̇:

"Takıma geldiğimde 5 puanımız vardı. Zorlu bir sürecin bizi beklediğinin farkındaydık. Oynadığımız oyun gerçekten tatmin edici. Galibiyetler geldikten sonra her şey daha iyiye gidecektir. Sahada ne yaptığını bilen bir takım olmaya başladık. Neden galibiyet serisine başlamayalım?"

Antalyaspor müsabakasının ardından milli maçlar nedeniyle lige ara verileceğinin hatırlatılması üzerine Popovic, "Bu arada, sakat oyuncularımızın takıma dönecek olmaları iyi. İyi futbol oynuyoruz. Oyuncular, zihinsel ve mantalite anlamında çok güçlendi. Sonuç her ne kadar istediğimiz gibi olmasa da kendine güvenen bir kadromuz var. Bu kazanma mantalitesini benimsedikten sonra çok faydalı bir milli takım arası geçireceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor maçı hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de 4 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Popovic yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma koşusuyla başladı. Teknik ve dar alanda pas çalışmasının yapıldığı antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Sakatlığı bulunan Andriy Bliznichenko'nun yer almadığı idmanda, Kerim Zengin takımdan ayrı çalıştı.

Senin için hazırladığımız haberler