Ne yaptın Michael Jordan!

10.06.2020 - 15:01 | Son Güncellenme: 10.06.2020 - 15:07

Basketbol efsanesi Michael Jordan, parkelerdeki başarısını başka alanlarda da göstermek istiyor. Özel bir turnuvaya katılan Jordan, 200 kiloluk bir balık yakaladı.

Ne yaptın Michael Jordan!

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Havada, karada ve denizde! 3 alanda da başarılı olduğunu ispat eden isimler arasına basketbol tarihi adına çok önemli bir yer tutan Michael Jordan da eklendi. Basketbol efsanesi Jordan, teknesi "Catch 23" ile Kuzey Carolina'da Amerika'nın en büyük balıkçılık turnuvalarından birine katıldı.

Jordan, 3.4 milyon dolar için yarışıyor

62 yıldır düzenlenen Big Rock turnuvasına kayıtlı olan Jordan, 3.4 milyon dolar için yarışıyor. Turnvuvanın başladığı gün Morehead City Yat Havzası'na yerleştirilen Catch 23'e büyük ilgi söz konusu. Bu turnuvadaki gelir, her yıl kanser araştırmalarında kaynak olarak da kullanılıyor.

Dev bir balık yakaladı

Jordan, 442.3 pound yani; 200 kiloya eşdeğer dev bir marlin balığı yakaldı. Ekiplerin balığı sudan çıkarmasını izleyen Jordan'ın ağzında ise basketbol oynadığı günlerde dahi tatmaktan hoşlandığı puro eksik olmadı.

Jordan: "Turnuvaya katılan herkese teşekkür etmek istiyorum"

Bu arada Jordan'ın şu anda turnuvada 6. sırada yer aldığı ve ilk 3'e girenlere para ödülü verildiği belirtiliyor. Jordan, "Bugüne kadar turnuvayı kazanmamış olsam bile bu turnuvaya katılan herkese teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

The Last Dance ve açıklamalarıyla gündemde

Chicago Bulls hakkındaki 10 bölümlük belgesel dizisi olan "The Last Dance" ile odak noktası olan Jordan, son günlerde siyahi George Floyd'un Minneapolis polisi tarafından öldürülmesinden sonra, ırkçılıktan bıktığını dile getirerek manşetlerde yer tutmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler