Fernando Muslera geceye damga vurdu! Sosyal medya sallandı

26.11.2021 - 09:21 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 16:10

Galatasaray, Avrupa Ligi E Grubu'ndaki 5. maçında Marsilya'yı 4-2 yenerken, Fernando Muslera yaptığı kurtarışlarla maça damga vurdu.

Fernando Muslera geceye damga vurdu! Sosyal medya sallandı

Fenerbahçe karşısında alınan yenilginin ardından Marsilya karşısına çıkan Galatasaray müthiş bir performans göstererek rakibini 4-2 mağlup etti. Sarı kırmızılılarda öne çıkan isimlerden birisi de kaleci Fernando Muslera oldu.

En çok kurtarış yapan kaleci

Bu sezon birçok maçta hatasıyla eleştirilerin odak noktasında olan Uruguaylı file bekçisi, Marsilya maçında yaptığı 8 kurtarışla Avrupa Ligi Grupları'nda en çok kurtarış yapan kaleci oldu. 

Penaltıyı da kurtardı ama...

Birçok Marsilya atağının gole dönüşmesini engelleyen isim olan Muslera, takımını ayakta tutmayı başardı. Tecrübeli kaleci, Milik'in penaltısını kurtarsa da dönen topu çıkaramadı.

UEFA'dan 'Duvar' paylaşımı

Fernando Muslera'nın başarılı performansının ardından UEFA sosyal medya hesabından Muslera'nın resminini 'Duvar' yazısıyla birlikte paylaştı. 

Sosyal medyadan da övgü yağdı

35 yaşındaki kalecinin Marsilya karşısındaki müthiş performansının ardından başta Galatasaray taraftarları olmak üzere futbol severler Muslera'ya övgü yağdırdı.

İşte o paylaşımlardan bazıları...

 

Senin için hazırladığımız haberler