Ne yaptın sen Samuel Eto'o! Büyük skandal

Cüneyt Muharremoğlu
06.12.2022 - 10:21 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 13:41

Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı ve Dünya Kupası elçisi Samuel Eto'o, Brezilya-Güney Kore maçı çıkışında bir kişiye saldırarak büyük bir skandala imza attı.

Ne yaptın sen Samuel Eto'o! Büyük skandal

AJANSSPOR HABER

Bir dönem Türkiye'de Antalyaspor ve Konyaspor formasını da giyen Samuel Eto'o, Kamerun Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini yürütüyor.  Futbolculuğu dönemlinde dünya yıldızı olan Eto'o aynı zamanda Katar'da devam eden Dünya Kupası'nın elçilerinden biri olarak seçilmiş durumda. 

Samuel Eto'o bir kişiye saldırdı

Son 16 turunda 974 Stadyumu'nda oynanan Brezilya'nın 4-1 kazandığı Güney Kore maçından sonra yaşananlarsa ise değil Dünya kupası elçisine, herhangi bir taraftara bile yakışmadı. Samuel Eto'o, bir kişiye saldırarak skandala imza attı.

Eto'o bir anda çıldırıyor

Fransız La Opinion gazetesinin yayınladığı görüntülere göre Eto'o taraftarla birlikte poz veriyor. Daha sonra elinde kamerası olan kişiyle Eto'o arasında bir konuşma geçiyor. Konuşmanın ardından Eto'o tabiri caizse bir anda çıldırıyor. 

İlgini Çekebilir
Eto'o Dünya Kupası favorisini açıkladı
Habere Git

Eto'o yerdeyken suratına tekme attı

Eto'o'nun ittiği kişi elindeki kamerasını yere düşürüyor. Kamerasını almak için eğilen bu kişinin suratına, Eto'o diziyle son derece sert bir şekilde vuruyor. Bu sırada araya girenler Eto'o'yu bölgeden uzaklaştırıyor. İşte o görüntüler...

Saldırıya uğrayan kişi Cezayirli YouTuber çıktı

Eto'nun saldırısına uğrayan kişinin Cezayirli YouTuber Said Mamouni olduğu belirlendi. YouTube kanalından açıklama yapan Said Mamouni kırılan kamerasını ve Eto'o'nun suratında vurduğu yerleri gösterdi. 

Said Mamouni ne dedi?

İddiaya göre Mamouni, Kamerun'un Cezayir'i elediği Dünya Kupası eleme maçını hatırlatarak Eto'o'ya "Gassama" diye bağırdı.

İlgini Çekebilir
VİDEO - Eto'o çılgına döndü, oyuncularını tehdit etti! "Adi herif diyorsunuz"
Habere Git

Kamerun-Cezayir maçında ne olmuştu?

Katar 2022 yolunda Kamerun-Cezayir eşleşmesinden gülerek çıkan takım Kamerun olmuştu. Kendi sahasındaki maçı 1-0 kaybeden Kamerun, Cezayir'i deplasmanda 2-1 yenerek Katar biletini almıştı. Cezayir tarafı, 2-1 biten maçın ardından hakemi Bakary Papa Gassama'yı taraflı yönetim göstermekle suçlamıştı. Cezayir, maçın tekrarı için FIFA'ya başvuruda bulunmuştu.

Samuel Eto'o kimdir?

Afrika futbolunun çıkardığı en önemli isimlerden biri Samuel Eto'o, Barcelona, Inter, Clelsea, Everton gibi dünya devi takımlarda futbol oynadı. 2003, 2004, 2005 ve 2010'da olmak üzere 4 kez yılın Afrikalı oyuncusu ödülünü kazandı. Türkiye'de de Antalyaspor ve Konyaspor forması giyen Eto'o halen Kamerun Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini yürütüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler