Nebil Evren, NutSpor İle Anlaştı

İsa Kethüda
07.08.2023 - 15:55 | Son Güncellenme: 07.08.2023 - 16:05

10 yıllık NTV ve NTV Spor kariyerine nokta koyduğunu açıklayan sunucu ve spor yorumcusu Nebil Evren, NutSpor ile anlaşmaya vardı... İşte detaylar...

Nebil Evren, NutSpor İle Anlaştı

AJANSSPOR-HABER

Digital medyada sporun öncüsü NutSpor Youtube kanalı, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Nebil Evren, NutSpor'da

NutSpor, NTV’nin Spor Müdürü Nebil Evren’i transfer ederek kadrosuna kattı. Ünlü ekran yüzü, sezon boyunca NutSpor’da çeşitli programlarda sporseverler ile buluşacak.

Nebil Evren'in çalıştığı kurumlar

Nebil Evren kariyeri boyunca Kanal D, CNN Türk, Al Jazeera Türk, NTV Spor ve NTV’de çeşitli görevlerde bulundu.

İlgini Çekebilir
Nebil Evren NTV'den ayrıldığını açıkladı! İşte yeni adresi
Habere Git

Evren, NTV'den ayrılığını sosyal medya hesabından paylaşığı video ile duyurmuştu.

Evren paylaşımında, “Ağustos 2013 – Ağustos 2023… 26 yıllık kariyerimin en güzel anılarını NTV ve NTV Spor’da biriktirdim. Artık veda zamanı. Şimdi, yeni maceralara yelken açıyorum. Hem de büyük bir aşkla, tutkuyla ve heyecanla. Pazartesi’yi bekleyin!” ifadelerini kullanmıştı.

Nebil Evren'in 5 yıllık dijital medya serüveni

NTV Spor, 17 Mart 2018 Cumartesi akşamı Fenerbahçe  - Galatasaray derbisi sonrası yaptığı son yayın ile yayın hayatına son vermişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Maribor'u geçerse kimle karşılaşacak? Belli oldu...
Habere Git

Daha sonrasında Youtube üzerinden yayınlarına devam etti. 5 yıldır NTV Spor’un internet sitesi ve Youtube kanalında işine devam eden Nebil Evren, spor yorumcusu Emre Özcan ile beraber “Süper Futbol” isimli programın sunuculuğunu yapıyordu.

Nebil Evren'in kariyeri

Nebil Evren 1978’de İstanbul’da doğdu. 1997 yılında stajyer olarak girdi Kanal D’de muhabir ve sunucu olarak çalıştı. Daha sonra 2003 yılında CNN Türk’e geçen Evren, burada 7 yıl sunuculuk ve yöneticilik yaptı.

2013 yılında NTV Spor bünyesine katılarak 10 yıl boyunca sunuculuk, yorumculuk ve spikerlik yapan Evren, böylece NTV Spor kariyerine de noktayı koydu. Evren bundan sonra kariyerine NutSpor Youtube kanalında devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler