Necati Ateş, Galatasaray Antalyaspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
25.12.2021 - 18:55 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 18:57

Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcı antrenörü Necati Ateş maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Necati Ateş, Galatasaray Antalyaspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Karşılaşma 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Fatih Terim'in yardımcı antrenörü Necati Ateş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Necati Ateş'in açıklamaları

 

"Kerem'in golünü hemen hemen her idmanda çalışıyoruz"

 

"Kazandığımız için çok mutluyuz. Maçtan önce de konuşmuştuk. Oyun gücümüzün iyi olduğunu, çok pozisyona girdiğimizi, direkten dönen toplarımızı, hem iç sahada hem dış sahada bu oyunu oynadığımızı ama skoru alamadığımız için kazanamıyorduk. Bugün hem iyi oynadık hem çok pozisyona girdik hem de iyi organize olduk. Kerem'in golünü hemen hemen her idmanda çalışıyoruz. Muhteşem bir gol attı. Onu tebrik ediyorum. Bütün takımı tebrik ediyoruz. Maçtan sonra taraftarımız oyuncuları çağırdı. Her zaman tek yumruk ve birlik olmalıyız. Bu genç oyuncular bunu hak ediyor, düştüğü zaman kaldırmalıyız çünkü bunlardan beklentilerimiz var. Bu bu senenin takımı değil Galatasaray'ın geleceği. Bunu unutmamalıyız. Önümüz açık, hedeflerimiz çok. Bunun için mutluyuz kazandığımız için."

"Yine çok gol kaçırdık, bunların analizlerini yapacağız"

"İlk yarının son maçını kazanmak önemli. İkinci yarının ilk maçını da sahamızda oynayacağız. Ve bir seri yakalamamız lazım. Bu seri yedin maçın beşini içeride oynayacağız, hem içeride hem dışarıda bir seri yakaladığımız zaman mutlaka yukarılara tırmanacağız. Biz Galatasarayız. Hiçbir zaman bıkmayız usanmadan  yukarı tırmanmaya devam edeceğiz. Farklı bir oyun oynayacak arkadaşlar. Yine çok gol kaçırdık, bunların analizlerini yapacağız. Sadece oyunu kazanıyoruz, skoru kazanamadığımız zaman vardı. Bugün hem oyunu hem de skoru kazandık"

Senin için hazırladığımız haberler