Galatasaray'ın eski futbolcusu Necati Ateş'ten Fenerbahçe sözleri

Orhan Gülek
04.09.2022 - 15:28 | Son Güncellenme: 04.09.2022 - 15:44

Galatasaray'ın eski yıldızı Necati Ateş, NTV'de Emek Ege'nin hazırlayıp sunduğu 'Kırılma Anı' programına katıldı. Belözoğlu oldukça dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Necati Ateş'ten Fenerbahçe sözleri

AJANSSPOR - HABER

NTV'de yayınlanan ve Emek Ege'nin hazırlayığ sunduğu 'Kırılma Anı' programının konuğu Necati Ateş oldu. Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcıları arasında olan eski oyuncu Necati Ateş, birçok konuda yaptığı açıklamalarla gündemi belirledi. İşte öne çıkanlar:

"Galatasaray açık ara Türkiye'nin en büyük kulübüdür"

"Galatasaray'ın başarısı Avrupa'daki ismindendir, UEFA Kupasındandır, Süper Kupadandır, şampiyonluk kupasını en fazla kazanan takım olmasındandır. Bana göre, Galatasaray açık ara Türkiye'nin en büyük kulübüdür. Real Madrid, gelmiş geçmiş en büyük kulüptür. Bu, ligdeki başarılarından dolayı değildir. 13 tane Şampiyonlar Ligi kupası olduğundandır."

"Kadıköy'deki şampiyonluk, Galatasaray tarihindeki en değerli şampiyonluktur"

"Fenerbahçe'ye gol atmak Fenerbahçe'nin büyüklüğünden dolayı değerli oluyor. Kazandığın kupa da değerli oluyor. Başarılarımın çoğunda Fenerbahçe var. Kadıköy'deki şampiyonluk bana göre Süper Kupa ve UEFA Kupasından sonra Galatasaray tarihindeki en değerli şampiyonluktur."

"O gün bize sitem ettiler"

"O gün bize sitem ettiler. Fenerbahçe bunu yakalasa ne yapardı? Kimsenin sitem etmeye hakkı yok. Onlar da bizi bu şekilde yakalamış olsalardı aynı şekilde alırlardı. Başka yerlere yansıttılar. Futbol, çimde oynanan bir oyun. Taraftarla oynanan bir oyun. Kaç saat olursa olsun o kupayı oradan alırdık. Fenerbahçe büyük bir camia ve bu yüzden o kupanın değeri önemi anlaşılıyor. "

"1 golle şampiyonluğu kaybettik"

Galatasaray'da Fatih Terim' dönemindeki ayrılığına da değinen Ateş  "Orada 5.5 yıldır birlikte çalıştık. Başka bir mevzu. Bizim orada ayrılmamıza yol açacak ve onun yolunu hazırlayan mevzu. Bir teknik direktörle yolunu ayırmak istiyorsan ilk dokunacağın kişi yardımcıları olur. Niyet kötüydü. Sonunda da ne olduğunu gördük. Bir önceki sene 1 golle şampiyonluğu kaybettik. O zaman yine biz oradaydık. Yeterlilik kapsamını belirleyecek tek adam orada Fatih Terim'di. Keşke Fatih hocanın yarısı kadar olabilsem. Hocamdan çok şey öğrendim. Hala öğreniyorum. Her gün öğreniyorum. " dedi.

Senin için hazırladığımız haberler