Necati Ateş: Özür dilesin, Eskişehirspor'un transfer tahtasını açtırırım

02.07.2021 - 18:15 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 22:42

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Necati Ateş, özür dilenmesi halinde eski takımı Eskişehirspor'un transfer tahtasını açtıracağını söyledi.

Necati Ateş: Özür dilesin, Eskişehirspor'un transfer tahtasını açtırırım

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 2 yıl (2012-14) Eskişehirspor'da forma giyen Necati Ateş'in kulüpten alacağı hala duruyor. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'i son sırada tamamlayıp küme düşen Eskişehir'de transfer tahtasının açılması için Ateş'in imza vermesi gerekiyor. 41 yaşındaki futbol insanı, 7 yıldır kapanmayan dosyasını gazeteci Aytaç Ersoy'a anlattı.

"İmza için yalvarıyorlar..."

Dava sürecine dair açıklamalarda bulunan Necati Ateş: "Temmuz 2019'da Mehmet Şimşek bir tweet atmıştı. Davayı Eskişehirspor'un kazandığını, kulübün 12 Milyon TL'lik bir borçtan kurtulduğunu yazan haberi paylaşıp, 'Nasıl gençler eğleniyor muyuz' notunu eklemiş. İnsanları kandırıp, bize küfür ettiriyorlardı, şimdi imza için yalvarıyorlar. Herkes haddini bilecek. Taraftara hoş görünmek için sıkıp sıkıp duruyorlardı" ifadelerini kullandı.

"Özür dilemesini bekliyorum..."

Kulübün transfer tahtasının açılması için Mehmet Şimşek'ten özür beklediğini söyleyen Ateş: "Yeni oluşan Divan Kurulu'ndan biriyle görüştüm. Ona da aynı şekilde söyledim. Mehmet Şimşek'in aramasını bekliyorum. Hatta aramasın, tweet atsa da olur. Transfer tahtasını açma sürecinde Eskişehirspor'a imza vereceğim. Ama dediğim gibi Mehmet Şimşek'in beni aramasını bekliyorum" ifadelerini kullandı." dedi. 

 

Kulüpten 700 bin Euro alacağı bulunan emekli futbolcu: "Şu an istesem haciz vesaire her şeyi yaparım. Ama koskoca bir çınara neden zarar vereyim? Adamlık nedir bilsinler. Orada bizi sevenler, benim sevdiğim insanlar var." yorumunda bulundu.

Şimşek, Ateş'ten özür diledi: "Hakkını helal et hocam..."

Necati Ateş'in bu açıklamalarından sonra Eskişehirspor'dan Mehmet Şimşek: "Necati Ateş Hocam ile konuştuk. Dilim döndüğünce basında çıkan Eskişehirspor 12 milyon yükten kurtuldu haberine yaptığım hakaret içermeyen yorumum için özür diledim. Allah var ilk cümlesi Eskişehirspor inşallah transfer tahtasını açar dedi utandım. Hakkını helal et hocam" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler