Necati Ateş: Penaltıyı sorduk, Cüneyt Hoca 'Kural değişti' dedi

04.12.2021 - 21:42 | Son Güncellenme: 04.12.2021 - 23:32

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş, Altay maçının ardından penaltı pozisyonu hakkında Cüneyt Çakır ile aralarında geçen diyaloğu paylaştı. Detaylar haberimizde...

Necati Ateş: Penaltıyı sorduk, Cüneyt Hoca 'Kural değişti' dedi

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın Altay ile 2-2 berabere kaldığı maçı Fatih Terim cezası nedeniyle tribünden izledi. Sarı-kırmızılıları saha kenarında Necati Ateş-Selçuk İnan ikilisi yönetti. Necati Ateş karşılaşma sonunda açıklamada bulundu.   

Galatasaray Antrenörü, "Oyuna kötü başladık. Ancak sonra oyunun hakimi olduk. Diğer yarı sahaya yıktık. Altay'ı baskı altına aldık, beraberliği yakaladık. Çok şut attık, pozisyon bulduk. 2-1 öne geçtik. Talihsiz bir penaltı ile 2-2 bitti" dedi. 

'Penaltıda vücuttan sekip kola gidiyor'

Son dakikalarda aleyhlerine verilen penaltıyı değerlendiren Ateş şunları söyledi: "Herkese göre penaltı değişiyor. Vücuttan sekip kola gidiyor. Cüneyt hoca kural değişti dedi. Geçen haftayı örnek verdik. Bize gelince böyle oluyor. Fenerbahçe maçında iki eliyle ittiriyor. Çok ciddi bir oyunun içinde olduğumuzu hissediyoruz, görüyoruz."  

Necati Ateş: Bana göre penaltı değil

Kazanmaları gereken bir maçta kayıp yaşadıklarını vurgulayan Ateş şöyle devam etti: "Bazı pozisyonlarda içeri atmamız gerekiyor. Ülkede geçmişte çok örnekleri var. Ciddi puan farkları kapandı. Biz bu oyunu oynuyoruz. Bazen oyunu tutmanız gerekiyor. Hemen arkasından penaltı oldu. Bir pozisyon her şeyi değiştiriyor. Bana göre penaltı değil." 

'Fatih Terim var, umutsuz olmayalım'

Necati Ateş sözlerini şu ifadelerle noktaladı: "Biz kapatabiliriz farkı, inanıyoruz. Güçlü oyunumuz bize bunu gösteriyor. Devre arasında transferler olacak. Çok maç var. 8'de 8 yaptığımız zamanlar oldu. Galatasaraylılar umutsuz olmasın, Fatih Terim var, biz varız. Türkiye'nin en büyük camiasıyız."

Senin için hazırladığımız haberler