Necati Ateş: "Türk olduğumuz için bizi sevmediler"

27.07.2024 - 18:18 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 18:29

Kariyerinde Galatasaray forması giymiş eski futbolcu ve en son Panathianaikos'ta Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Necati Ateş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Necati Ateş: "Türk olduğumuz için bizi sevmediler"

AJANSSPOR HABER

Kariyerinde Altay, Adanaspor, Galatasaray, Antalyaspor, Eskişehirspor ve Karşıyaka gibi kulüplerin formalarını terleten eski futbolcu Necati Ateş, Panathinaikos'ta Fatih Terim'in yardımcılığını yaptığı dönemle ilgili Ekol TV'ye açıklamalarda bulundu.

''Türk olduğumuz için bizi sevmediler''

Panathinaikos döneminde yaşadıkları sorunlara değinen Necati Ateş, '' Panathinaikos'ta çok zor bir futbol iklimi var. Sen Türk'sün, onlar Yunan. İşin içine futbol girince çok sert oluyor. Bir kere seni Türk olduğun için sevmiyorlar, başarılı olmak zorundasın. Harika gidiyordu ama sonunda başkan korktuğunu ve ona karşı çok tepki olduğunu söyledi. Kupa finaline kaldık ve takımda kalsaydık önümüzdeki sene yüzde 100 şampiyon olurduk. Ligi öğrendik. Hocamız kalırsak sorun olacağını söyledi ve biz de ayrıldık'' cümlelerini kullandı.

''Onun yaşadığı başarıların 4'te 1'ini yaşasam benim için yeterli''

Fatih Terim ile geçmişten gelen bir çalışma süreci olduğunu ve iyi anlaştıklarını söyleyen eski golcü forvet, ''Herkes 'Fatih Hoca ile çalışmak zor' diyor ama bence çok kolay. Geçmişte yaşadığı anılarını anlatıyor, onlardan bir şeyler öğreniyorsun. Zaten bir aileyiz biz. 2004 yılından beri hocamla beraberim. Çok fazla şey öğreniyorsun ve anı biriktiriyorsun. Onun yaşadığı başarıların 4'te 1'ini yaşasam benim için yeterli'' dedi.

''Beni bırakana kadar yanındayım''

Teknik direktörlüğü de düşündüğünü belirten Ateş, '' Tabi ki de teknik direktörlük yapacağım ama şuan için Fatih Hoca ile beraberim. Her şeyi ondan öğrenmek benim için çok önemli ve güzel. Beni bırakana kadar da yanındayım'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler