Necati Ateş: Zorbay bize 'lan' dedi

Akın Ungan
18.12.2021 - 21:35 | Son Güncellenme: 19.12.2021 - 09:07

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, Başakşehir'i konuk etti. Karşılaşmayı 1-1 sona erdi. Maçın ardından Necati Ateş açıklamalarda bulundu.

Necati Ateş:  Zorbay bize 'lan' dedi

Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü maçta Medipol Başakşehir ile evinde 1-1 berabere kaldı. Kritik mücadelenin ardından Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş, basın mensuplarının sorularının karşısına geçti.

Teknik Direktör Fatih Terim'in, cezası nedeniyle tribünden takip ettiği maçta takım, Necati Ateş'e emanet edildi. Necati Ateş, maç sonunda hakem Zorbay Küçük ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Sen lan diyemezsin!"

Necati Ateş, "4. hakem ve Zorbay diyeceğim ona Zorbay. Zorbay bize lan dedi. Gidin lan demiş bize.  Go lan demiş. İtiraz edebiliriz. Gerekirse kırmızı verirsin. Sen lan diyemezsin! Sen Galatasaray oyuncusuna bu ifadeleri kullanamazsın. Demek ki arkasında nasıl bir güç varsa böyle rahat konuşabiliyor." ifadelerini kullandı.

"Senin oyuncun yalancı dedi"

Zorbay Küçük ile girdiği diyaloğu anlatan Ateş, "Bir gün sarı kartı da gösteririz diyor. Oyuncu, bir pozisyondan çıkmıştır, nabzı 220’ye çıkmıştır, bu kelimeleri kullanabilir. Hepimiz yaptık. Oyuncuma neden böyle bir şey söyledin dediğimde… Senin oyuncun yalancı dedi. Sen, Galatasaray oyuncusuna yalancı diyemezsin. Sürekli maçın önüne geçmeye çalışıyorlar. Bir sonrakine kırmızıyı da gösteririm, bilmem ne yaparım… Sürekli tahrik. Her maçtan sonra hakem konuşuyoruz." diyerek tepkisini dile getirdi.

"TFF'ye şikayette bulunacağız"

Olayı TFF'ye taşıyacaklarını belirten Ateş, "Arda, maç bittikten sonra tepki veriyor. Hakem ise 'ne yapacaksın, ayakkabı mı atacaksın?' diyor. Biz TFF'ye şikayette bulunacağız. Her türlü şikayetimizi yapacağız. Bugünü yaşamak çok acıydı. Maç kaybedilir kazanılır. Bunları yaşamak çok üzücüydü. Konunun takipçisiyiz. Zamanla göreceğiz neler olacağını." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler